Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έλα Θα Δεις: Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται Νταλάρα, Αλεξίου, Γλυκερία και Καλδάρα

Έλα Θα Δεις: Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται Νταλάρα, Αλεξίου, Γλυκερία και Καλδάρα

Ετοιμαστείτε: καθίστε αναπαυτικά και… θα απολαύσετε. Πρεμιέρα για την καινούργια εκπομπή του MEGA, την «Έλα και θα δεις», που θα παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης με την επιμέλεια της Σεμίνας Διγενή.

Κι όπως λέει ο Θοδωρής Αθερίδης… παίζοντας με το όνομά της, έχει πάρει «Σεμινά-ρια» κάτι που αποδεικνύεται από την πρώτη εκπομπή στο MEGA αφού θα έχει καλεσμένους καλλιτέχνες που θα έχουν πολλά να πουν και πολλά να τραγουδήσουν.

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Χάρις Αλεξίου και ο Γιώργος Νταλάρας συναντιούνται λοιπόν για να τιμήσουν τον αείμνηστο συνθέτη Απόστολο Καλδάρα.

Τριάντα χρόνια μετά το θάνατό του, οι τρεις σημαντικοί καλλιτέχνες θα θυμηθούν στιγμές από τη συνεργασία με το δάσκαλό τους, με άγνωστα -συγκινητικά και αστεία- περιστατικά, ενώ θα ερμηνεύσουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του θρυλικού δημιουργού. 

Καλεσμένος του Θοδωρή Αθερίδη και ο γιος του Απόστολου Καλδάρα, ο Κώστας, που έχει επίσης δημιουργήσει πολλά σπουδαία τραγούδια.

Το «μήλο» όμως συνεχίζει να πέφτει κάτω από τις «μηλιές», αφού στο στούντιο θα είναι και η Μαίρη Καλδάρα, εγγονή του μεγάλου δημιουργού, αλλά και οι τραγουδιστές Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μαίρη Δούτση, για να τραγουδήσουν μεταξύ άλλων και σπουδαία τραγούδια του Κώστα Καλδάρα.

Σε λίγες ημέρες λοιπόν, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στις 23:10, κάνει πρεμιέρα στο MEGA η εκπομπή «Έλα και θα δεις» και από την πρεμιέρα της δικαιολογημένα εκτιμούμε ότι σίγουρα… αξίζει να τη δούμε!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις