Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ελένη ανοίγει το σπίτι της!

Η Ελένη ανοίγει το σπίτι της!

Η ανακοίνωση βγήκε… και αν δεν υπάρξει κι άλλη αλλαγή τότε την ερχόμενη Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με την «κουρεμένη» κατά μία ώρα «Ελένη» της.

Αν κι η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη να γίνει προχθές, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στο τέλος της προηγούμενης βδομάδας η παρουσιάστρια αποφάσισε να καθυστερήσει την επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο κατά μία βδομάδα ώστε να ετοιμάσει καλύτερα την εκπομπή της, αφού υπήρχαν και τεχνικά θέματα με το τηλεοπτικό σπίτι της, το πλατό όπου κατοικεί η «Ελένη».

Όλα φαίνεται ότι διευθετήθηκαν και έτσι με επίσημη ανακοίνωση από τον ALPHA

“Η «Ελένη» είναι παρέα, συνήθεια, σχέση ζωής, και μπαίνει στο σπίτι της και στο σπίτι σας από την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 13:00.

Η «Ελένη» ανανεώνεται, προχωράει. Θέλει να εξελίσσεται, να κινείται προς τα μπρος, να εξερευνά καινούργια πράγματα, να είναι το χαμόγελό σας, κάθε μεσημέρι.

Φέτος, η «Ελένη» βγαίνει στο δρόμο, παίζει, διασκεδάζει, μαγειρεύει, μιλά για όσα σας απασχολούν, στη γλώσσα σας. Η «Ελένη» γίνεται καλύτερη, για να ζείτε καλύτερα μαζί. Έτσι κάνουν οι φίλοι…Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Τάσος Τεργιάκης και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Στα παιχνίδια μαζί της ο Σπύρος Μαργαρίτης και ο Μάκης Πουνέντης.

Μαγειρική: Γιώργος Παπακώστας, Πέτρος Συρίγος”.

Έτσι λοιπόν αν δεν υπάρξει ξανά κάποια αλλαγή την ερχόμενη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, στις 13:00, η Ελένη θα ανοίξει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA το τηλεοπτικό σπίτι της θέλοντας να μπει στα σπίτια των τηλεθεατών και ευελπιστώντας ότι αυτή τη σεζόν θα της… ανοίξουν περισσότεροι την «πόρτα» της τηλεόρασής τους και δεν θα την αφήσουν σε… παγωμένες τηλεθεάσεις…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις