Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ελένη Ράντου και Δάφνη Λαμπρόγιαννη πάνε ΕΡΤ

Ελένη Ράντου και Δάφνη Λαμπρόγιαννη πάνε ΕΡΤ

Μία ακόμα σειρά ετοιμάζει η ΕΡΤ έχοντας αποφασίσει να ενισχύσει το πρόγραμμά της επενδύοντας ακόμα περισσότερο στον τομέα της μυθοπλασίας. Μετά από πολλά… πάρα πολλά χρόνια που οι διοικήσεις της… απέφευγαν την παραγωγή σειρών οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως τελευταία κάνουν «δυνατές» επιλογές… χτίζοντας έτσι εμπιστοσύνη με το τηλεοπτικό κοινό που έχει ξεκινήσει να μπαίνει στη συχνότητα της ΕΡΤ για να απολαύσει κάποιες καλές σειρές.

Αισιόδοξα λοιπόν βλέπουμε και την καινούργια σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Ζακέτα να πάρεις» με σημαντικούς συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η καινούργια κωμική σειρά έχει πρωταγωνίστριες τρεις γυναίκες που ζουν στη Θεσσαλονίκη αλλά αποφασίζουν να κατέβουν στην Αθήνα για να επισκεφτούν τα… βλαστάρια τους, αλλά τελικά… ριζώνουν και δεν λένε να φύγουν. Η εμπλοκή στις ζωές των παιδιών τους θα προκαλούν συνεχώς κωμικές καταστάσεις που θα θυμίσουν πολύ την «Ελληνίδα μάνα» που μπορεί να είναι καλοκαίρι, αλλά θα λένε πάντα στα παιδιά τους «Ζακέτα να πάρεις»!

Είναι λοιπόν οριστικό πως τις δύο ηρωίδες θα ερμηνεύσουν η Ελένη Ράντου και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα «κλειδώσει» και ποια θα ενσαρκώσει το τρίτο μέλος της… τρελοπαρέας. Ενώ λοιπόν έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά πρόσωπα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ένα βήμα πριν την υπογραφή είναι η Φωτεινή Μπαξεβάνη, που επίσης έχει χαρίσει στο κοινό, τηλεοπτικά και θεατρικά, πολύ σημαντικές ερμηνείες.

Αν λοιπόν όλα πάνε καλά, τότε εκτός από την Ελένη Ράντου και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη η Φωτεινή Μπαξεβάνη θα είναι η τρίτη… ηρωίδα μάνα που όλες μαζί θα αναστατώσουν τις ζωές των παιδιών τους στην καινούργια κωμική σειρά της ΕΡΤ.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Νίκος Μήτσας που ήταν ένας από τους σεναριογράφους της σειράς «Το σόι», ενώ τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Αντώνης Αγγελόπουλος που έχει «υπογράψει» πολλές επιτυχημένες σειρές. 

Πάντως στις αρχές της καινούργιας χρονιάς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε η καινούργια σειρά «Ζακέτα να πάρεις» να βγει στον αέρα της ΕΡΤ1 κάπου μέσα στον Μάρτιο και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις