Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΕΛΙΖΑ: Αγαπημένοι καλλιτέχνες λένε τα κάλαντα για να στηρίξουν τα κακοποιημένα παιδιά

ΕΛΙΖΑ: Αγαπημένοι καλλιτέχνες λένε τα κάλαντα για να στηρίξουν τα κακοποιημένα παιδιά

Ένωσαν τις δυνάμεις τους… ή μάλλον τις φωνές τους και είπαν τα κάλαντα με σκοπό να βοηθήσουν το έργο του Σωματείου ΕΛΙΖΑ που προστατεύει βρέφη και παιδιά που κινδυνεύουν από κακοποίηση και παραμέληση σε όλη την Ελλάδα.

Με σύνθημα «Γινόμαστε Μια Φωνή» αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως οι Διονύσης Σαββόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Τάκης Ζαχαράτος, Ελένη Φουρέιρα, Βίκυ Βολιώτη, Νίκος Μουτσινάς και άλλοι επιβιβάστηκαν  στο αυτοκίνητο της Μαρίας Μπεκατώρου και μας υπενθύμισαν πως μπορούμε να βοηθήσουμε το Σωματείο ΕΛΙΖΑ.

Επιθυμία τους να συγκεντρωθούν χρήματα για τα έξοδα λειτουργίας της Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών – «Σόφη Βαρβιτσιώτη», που ίδρυσε το Σωματείο στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

https://www.youtube.com/watch?v=zsBvT5RUXbM

Όσοι λοιπόν θέλουν να στηρίξουν κακοποιημένα παιδιά που έχουν ανάγκη μπορούν να μπουν στο https://eliza.org.gr/ και να βοηθήσουν τον αγώνα του Σωματείου ΕΛΙΖΑ. Γιατί όπως λένε «Μαζί Σταματάμε την Κακοποίηση των Παιδιών. Σήμερα, όχι Αύριο!»

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις