Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ελλάδα έχεις ταλέντο: ξέμειναν από ταλέντα και βγήκαν στο «κυνήγι»

Ελλάδα έχεις ταλέντο: ξέμειναν από ταλέντα και βγήκαν στο «κυνήγι»

Αν εκεί που προχωράτε βρεθεί κάποιος… σας αρπάξει… και σας ρωτήσει «τι ταλέντο έχετε;» μην του χώσετε καμιά ανάστροφη. Εργαζόμενος της «Acun Medya» είναι που μετά την… ξηρασία σε ταλέντα τους έβγαλαν στο δρόμο και κατέληξαν… κυνηγοί ταλέντων μπας και βγει επεισόδιο για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του ΣΚΑΪ.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο λοιπόν οι «κυνηγοί ταλέντων» της τούρκικης εταιρείας παραγωγής… όργωσαν το κέντρο, από Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Πλάκα αλλά μόνο… πλάκα δεν έκαναν αφού η εντολή ήταν «βρείτε ταλέντα γιατί χανόμαστε»!

Όπου λοιπόν οι «κυνηγοί» έβλεπαν «καλλιτέχνες του δρόμου» ορμούσαν να τους κλείσουν για το talent show του ΣΚΑΪ μπας και μπορέσουν να γυρίσουν επεισόδιο και ολοκληρωθεί η πρώτη φάση. Δεν είναι τυχαίο που το τρέιλερ παίζει… και ξαναπαίζει… και ξαναματαπαίζει στον ΣΚΑΪ μπας και βρεθεί κάνα ταλέντο από Ελλάδα και δεν κάνουν… εισαγωγές από άλλα κράτη. Μπας και οι Γιώργος Καπουτζίδης, Μαρία Μπακοδήμου και Σάκης Τανιμανίδης μπορέσουν να κάνουν και τη δουλειά τους ως κριτές χωρίς να αναγκαστούν να βγάλουν… μεταμφιεσμένο τον Γιώργο Λιανό για να γεμίσουν το χρόνο της εκπομπής!

Το ξαναλέω λοιπόν: Αν εκεί που προχωράτε βρεθεί κάποιος… σας αρπάξει… και σας ρωτήσει «τι ταλέντο έχετε;» μην του χώσετε καμιά ανάστροφη. Ταλαιπωρημένος εργαζόμενος της «Acun Medya» που η ανάγκη τον έβγαλε στο δρόμο και στο «κυνήγι ταλέντων»…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις