Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Ένα εκατομμύριο Yen» στο εξωτερικό

Σμαράγδα Καρύδη

Πάρε κόσμε… Yen! Αυτό λέει καθημερινά η Σμαράγδα Καρύδη μέσα από τη συχνότητα του MEGA και δεν είναι τυχαίο που το καθημερινό τηλεπαιχνίδι κέρδισε τα βλέμματα σε στελέχη τηλεοπτικών σταθμών και άλλων χωρών.

Το… ανάποδης ροής πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι του MEGA με τους παίκτες να καλούνται να βρουν τη σωστή ερώτηση στις απαντήσεις που τους δίνονται έχει κάνει αισθητή την παρουσία του… και το concept του… και σε Μέσα άλλων χωρών με αποτέλεσμα η εταιρεία παραγωγής και δημιουργός της ιδέας να έχει ξεκινήσει ήδη επαφές. Πολλές από αυτές μάλιστα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αν όλα εξελιχθούν θετικά τότε σύντομα το Made In Greece-τηλεπαιχνίδι θα βγει και σε κάποια άλλη χώρα. Βέβαια δεν θα έχουν τη Σμαράγδα Καρύδη που με το κέφι και την άνεσή της δίνει ένα… ξεχωριστό παλμό στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του MEGA που μέρα με τη μέρα κερδίζει όλο και περισσότερους τηλεθεατές.

Μέχρι λοιπόν το «Ένα Εκατομμύριο Yen» να κάνει πρεμιέρα και σε άλλες χώρες η Σμαράγδα Καρύδη συνεχίζει καθημερινά, στις 18:40, να μοιράζει από τον αέρα του MEGA τα Yen αλλά και πολύ κέφι…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις