Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για το νέο απόκτημα

Η επίσημη ανακοίνωση για το νέο απόκτημα

Αλλού το πάλευαν… κι άλλοι το πήραν. Και όπως φαίνεται μπορεί να υπάρξει και άλλη ανατροπή καθώς τα στελέχη του σταθμού φαίνεται να συζητούν με πολλούς για το ποιος θα αναλάβει το… ψήσιμο!

Ο λόγος για το  ριάλιτι μαγειρικής «Bake Off Greece» που όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit απέκτησε ο ALPHA με σκοπό να το βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν και με δελτίο Τύπου επίσημα πλέον ανακοινώνεται ότι

“Κάνε θαύματα με ζάχαρη κι αλεύρι!

Τη νεα σεζόν, έρχεται στον Alpha ο πιο επιτυχημένος τηλεοπτικός διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής.

Το «Bake Off Greece», το πρόγραμμα με τη σφραγίδα ποιότητας του ΒΒC, που αγάπησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε 27 χώρες σε όλο τον κόσμο, έρχεται  το φθινόπωρο στον Alpha. Αναζητά τον καλύτερο ερασιτέχνη  ζαχαροπλάστη, εκείνον που παίρνει τη ζύμη στα χέρια του και κάνει θαύματα!

Ανάμεσα σε πάγκους με γλυκά και δίπλα σε αναμμένους φούρνους ξεκινά μια συναρπαστική ιστορία ανταγωνισμού που θα κορυφωθεί με την ανάδειξη του νικητή της σεζόν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν μπισκότα, ψωμάκια, πίτες, ζαχαρόπαστες, τάρτες, τούρτες και πολλά άλλα που οι κριτές του «Bake Off Greece» θα τους ζητήσουν να παρουσιάσουν.

Αν και για εσένα τα γλυκά είναι η αδυναμία σου και παίζεις τη ζύμη στα δάχτυλα, τότε το «Bake Off Greece» είναι ο φυσικός χώρος για να δείξεις την αγάπη και το ταλέντο σου για ό,τι δημιουργείς.

Διεκδίκησε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και γίνε εσύ ο νικητής του πιο συναρπαστικού διαγωνισμού”.

Όπως είχα αναφέρει και στο προηγούμενο κείμενο επικρατέστερος για να αναλάβει την παρουσίασή του ήταν ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που είχε εκφράσει την επιθυμία πέρυσι το καλοκαίρι στα στελέχη του ALPHA να παρουσιάσει το συγκεκριμένο ριάλιτι και να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Λόγω όμως του κόστους παραγωγής του το «Bake Off» δεν… ψήθηκε ούτε από τον ALPHA, αλλά ούτε και από τον ΑΝΤ1 που επίσης το είχε στα σχέδιά του. Τώρα λοιπόν που το απέκτησε το κανάλι της Κάντζας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του έχουν ξεκινήσει επαφές και με άλλα πρόσωπα, όπως για παράδειγμα με τον γνωστό pastry chef Διονύση Αλέρτα, αλλά και με άλλους.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στον επόμενο μήνα καθώς είναι προγραμματισμένο τα γυρίσματα να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι και το καινούργιο ριάλιτι να βγει στον αέρα στις αρχές της επόμενης σεζόν πριν από άλλα ριάλιτι μαγειρικής που «ψήνονται» σε άλλα κανάλια…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις