Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει κι ο Αρναούτογλου – Το μήνυμα για τη διαφορετική σεζόν

Επιστρέφει κι ο Αρναούτογλου – Το μήνυμα για τη διαφορετική σεζόν

Πρεμιέρα για μία ακόμα σεζόν του «The 2Night Show» που πέρυσι κατάφερε να ανεβάσει τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης κυρίως λόγω των υψηλών ποσοστών που εισέπραττε από τις «Άγριες Μέλισσες».

Έτσι λοιπόν φέτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα είναι ξανά στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 αναγνωρίζοντας βέβαια ότι θα είναι μία… ιδιαίτερη σεζόν αφού όπως λέει « 5η χρονιά για το ΤΗΕ 2NIGHT SHOW! Μεγάλη η χαρά και η ανυπομονησία, και η δική μου και των συνεργατών μου. Αλλά δε χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ξεκινάει μια διαφορετική τηλεοπτική χρονιά, με περιορισμούς, αγωνίες και αβεβαιότητα…. Όμως εμείς θα είμαστε εδώ για να κάνουμε παρέα, να μοιραστούμε, να  νιώσουμε πιο αισιόδοξοι, θα είμαστε εδώ για να γελάσουμε, γιατί η ανάγκη για επικοινωνία δεν περιορίζεται και η ζωή είναι πιο ωραία όταν τη μοιράζεσαι με καλή παρέα… Σας περιμένω!»

Αρκετά νωρίτερα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 23:30 με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να συντονιστούν στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσουν την εκπομπή του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις