Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει με ρόλο έκπληξη

Επιστρέφει με ρόλο έκπληξη

Ευχάριστη εξέλιξη για τους τηλεθεατές αφού δικαιολογημένα είναι από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς. Η επιστροφή της μάλιστα θα είναι και κάτι σαν… κοινωνικό μήνυμα αφού η βασική ιδέα της σειράς είναι πως «την ευτυχία δεν φέρνουν (μόνο) τα λεφτά»!

Να τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή. Στην παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας θα συνεχίσει να ποντάρει ο Αντ1 και στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μπορεί η σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό» και «Έγκλημα και πάθος» να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά οι σειρές «Γυναίκα χωρίς όνομα», «Επιστροφή» και «Πέτα τη φριτέζα» θα συνεχίσουν και την καινούργια χρονιά.

Από τον Ιανουάριο μάλιστα στο δυναμικό του σταθμού αναμένεται να βρεθεί ξανά μία πολύ γνωστή κι αγαπητή ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» που συνεχίζει να προβάλλεται σε επανάληψη από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο λόγος για την «Πέγκυ» ή «γκαρσόνα β΄» όπως ήταν η ηρωίδα που ενσάρκωνε στη δημοφιλή σειρά, δηλαδή τη Μαρία Λεκάκη που τελευταία την απολαύσαμε στην «Ταμάμ» που πρόβαλε ο Αντ1.

Τώρα η ηθοποιός θα υποδυθεί μία πολύ πλούσια γυναίκα που την εγκαταλείπει ο σύζυγός της παίρνοντας όλα τα χρήματά τους και η εφορία της παίρνει… όλα τα υπόλοιπα. Έτσι η ηρωίδα αναγκάζεται να μετακομίσει σε μία φτωχή συνοικία και να εργαστεί για πρώτη φορά στη ζωή της δίπλα σε έναν ιχθυέμπορα που παρά τις διαφορές τους μέσα από πολλές ανατροπές και κωμικές καταστάσεις θα καταλάβει ότι η ευτυχία δεν κρύβεται στα λεφτά. Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς έρχεται από τη Χιλή αλλά έχει διασκευαστεί με επιτυχία σε πολλές χώρες κερδίζοντας πάντα το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που τα στελέχη του Αντ1 πιστεύουν ότι θα συμβεί και με τους έλληνες τηλεθεατές.

Τη σκηνοθεσία μάλιστα θα κάνει ο έμπειρος Πιέρρος Ανδρακάκος που μεταξύ άλλων σκηνοθετούσε και το «Ταμάμ» οπότε η συνεργασία του με τη Λεκάκη έχει πετυχημένη προϊστορία. Αν κι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής, ο «ιχθυέμπορος» δηλαδή που θα κάνει την καρδιά της κεντρικής ηρωίδας να σπαρταρά… και για άλλα πράγματα εκτός από τα χρήματα, η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να φτιάξει εντυπωσιακό σκηνικό που να περιλαμβάνει ακόμα και ένα τεράστιο ιχθυοπωλείο που θα είναι και… σημαδιακό αφού μπορεί να μην σπαρταράνε φρέσκα ψάρια αλλά ευελπιστούν να… σπαρταράνε οι τηλεθεατές από τα γέλια…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις