Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει με τέρμα τα γκάζια

Επιστρέφει με τέρμα τα γκάζια

Είναι από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές εκπομπές καταφέρνοντας να συγκεντρώνει τους τηλεθεατές που αγαπούν τη θεματολογία της… χωρίς να χρειάζεται να είναι… ειδικοί σε αυτήν.

Φέτος μάλιστα συμπληρώνει 20 χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο και ετοιμάζεται να επιστρέψει με πολύ κέφι και… τέρμα τα γκάζια, όπως άλλωστε ταιριάζει και στο ύφος της.

Ο λόγος για την «Traction» που την Κυριακή κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν στο STAR και όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου από το σταθμό

«20 χρόνια συμπληρώνει φέτος το TRACTION, η μοναδική εκπομπή, που ενημερώνει για τις εξελίξεις στον κόσμο της αυτοκίνησης, της μοτοσικλέτας, το μηχανοκίνητο αθλητισμό και την τεχνολογία, πάντα με την ιδιαίτερη ματιά, που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Για το εναρκτήριο θέμα της φετινής χρονιάς, ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής, καλούν τους συνεργάτες τους σε μια όμορφη τοποθεσία ώστε όλοι μαζί να ξεκινήσουν τη φετινή, 2η  τηλεοπτική σεζόν στο Star  με Traction-ικές ευχές. Άπαντες είναι συνεπείς στο ραντεβού τους και… αλήθεια, το πιστέψατε; TRACTION και απρόοπτα πάνε μαζί οπότε…».

 

Από αυτή την Κυριακή 18 Νοεμβρίου λοιπόν και κάθε Κυριακή, στις 14:15, ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής με τους συνεργάτες τους θα είναι ξανά στη συχνότητα του STAR και με το ιδιαίτερο ύφος του TRACTION θα συνεχίσουν να ενημερώνουν για τις εξελίξεις στον κόσμο της αυτοκίνησης και της μοτοσικλέτας…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις