Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο – Πότε ξεκινά και ο τίτλος της εκπομπής του

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο – Πότε ξεκινά και ο τίτλος της εκπομπής του

Ετοιμάζουν αρκετές αλλαγές στις ζώνες του σταθμού φέρνοντας τους πάνω… πιο κάτω στο καθημερινό πρόγραμμα. Κι οι αλλαγές αυτές θα γίνουν πολύ σύντομα αφού η συμφωνία με το… new entry είναι οριστική και εδώ και λίγες ημέρες ο μηχανισμός ετοιμάζεται πυρετωδώς κλείνοντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες…!

Από τις αρχές του επόμενου μήνα λοιπόν αλλάζει η πρωινή ζώνη του EPSILON καθώς την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές θα λέει ο Σπύρος Χαριτάτος. Η συμφωνία με τη διοίκηση του σταθμού είναι οριστική και ο δημοσιογράφος επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο έτοιμος να αναλάβει την πρωινή ενημέρωση των τηλεθεατών μέσα από τη συχνότητα του EPSILON.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου καθημερινά, στις 6 το πρωί ο Σπύρος Χαριτάτος θα λέει «Ξυπνάμε» μεταδίδοντας ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. Ο τίτλος φαίνεται ότι έχει… διπλή έννοια καθώς από τη μία θα λέει «Ξυπνάμε μαθαίνοντας ό,τι συμβαίνει», αλλά και «Ξυπνάμε… γενικότερα»!

Έτσι με την εκπομπή «Ξυπνάμε» η διοίκηση του EPSILON κάνει και… restart στην πρωινή ζώνη του αφού από τις 6 έως τις 9 ο έμπειρος δημοσιογράφος θα προσπαθεί με τη θεματολογία της εκπομπής του και να ξυπνήσει αλλά και να αφυπνίσει τους τηλεθεατές. Λόγω του νέου αυτού προγραμματισμού στην πρωινή ζώνη η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» της Κατερίνας Καινούργιου θα μεταδίδεται πλέον από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι για να παραδίδει σκυτάλη στη Χριστίνα Λαμπίρη με την εκπομπή της «Εμείς».

Οι αλλαγές αυτές θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου είναι προγραμματισμένο ο Σπύρος Χαριτάτος τη Δευτέρα 5 Μαρτίου να βρεθεί ξανά… στις επάλξεις, δίνοντας τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις