Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφουν οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ

Επιστρέφουν οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ

Πρεμιέρα για τις καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ με όλους, από την ερχόμενη Δευτέρα, να είναι κανονικά στις θέσεις τους.

Αν και λόγω της επικαιρότητας κάποιοι είχαν βρεθεί ξανά στον αέρα, επίσημα πλέον για τη νέα σεζόν, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΚΑΙ «καθημερινά από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου η ενημέρωση της εβδομάδας  ξεκινά και πάλι στις 06.00 το πρωί με την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Στις 10.00 οι ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ, Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας επιστρέφουν για να μας μεταφέρουν όλες τις σημαντικές πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις, καθώς και ειδήσεις για τον αθλητισμό, την υγεία και την τεχνολογία. Με ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Με συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας και με καλεσμένους που είναι τα πρόσωπα της ημέρας. Όλα αυτά με τη διαφορετική δημοσιογραφική ματιά και το ξεχωριστό χιούμορ δυο φαινομενικά… «αταίριαστων» αλλά αχώριστων, του Γιάννη Ντσούνου και του Χρήστου Κούτρα».

Ωστόσο από αυτό το Σάββατο 28 Αυγούστου, στις 10.00 ο Δημήτρης Καμπουράκης με την Λένα Φλυτζάνη θα είναι «Σαββατοκύριακο παρέα».

Βέβαια ο Γιώργος Αυτιάς έχει ξεκινήσει να λέει ξανά «Καλημέρα», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05:30, με ειδήσεις και ρεπορτάζ από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και με ειδικούς να απαντούν σε ερωτήματα τηλεθεατών για καίρια θέματα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις