Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Epsilon: Η επίσημη ανακοίνωση για την Άλκηστη Μαραγκουδάκη

Epsilon: Η επίσημη ανακοίνωση για την Άλκηστη Μαραγκουδάκη

Στο δυναμικό του Epsilon η Άλκιστις Μαραγκουδάκη και με… ανακοίνωση!

Στην αρχή της βδομάδας κλείστηκε η συμφωνία… στη συνέχεια έπεσαν οι υπογραφές και όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr ήταν οριστικό ότι μετά από την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ η Άλκηστις Μαραγκουδάκη θα είναι στην «ηγετική πυραμίδα» του EPSILON.

Επίσημα πλέον: «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία θα ασκεί τα καθήκοντα της Chief Content Officer.

Έχοντας διαγράψει πολυετή επιτυχημένη πορεία σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης στο χώρο της τηλεόρασης, η κυρία Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει να οδηγήσει το Epsilon TV στη νέα εποχή.

Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται ο στρατηγικός σχεδιασμός του προγράμματος και η αναβάθμιση και διαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας του σταθμού.

Επιπλέον, θα ηγείται της επικοινωνιακής κατεύθυνσης και της λειτουργίας που θα αφορούν στο τηλεοπτικό περιεχόμενο του σταθμού.

Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη στην οικογένειά του».

Έτσι λοιπόν η Άλκηστις Μαραγουδάκη αναλαμβάνει επίσημα το «χτίσιμο» του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού που ανήκει πλέον στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη κι ιδιαίτερα αυτό που θα βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν, μετά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που αναμένεται να διεξαχθεί τους επόμενους μήνες…!

Η δεύτερη ανακοίνωση

Εκτός από την ανακοίνωση για την Άλκηστη Μαραγουδάκη ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοινώνει και τη συνεργασία του με ένα ακόμα έμπειρο στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς, την Κική Σιλβεστριάδου, «η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Chief Operations Officer. Η κυρία Σιλβεστριάδου είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα Οικονομικά και έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης. Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται η ευθύνη της διοικητικής λειτουργίας και η ανάπτυξη των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του σταθμού. Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Κική Σιλβεστριάδου στην οικογένειά της».

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις