Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρωτας Μετά: το άδοξο φινάλε της σειράς

Έρωτας Μετά: το άδοξο φινάλε της σειράς

Ξεκίνησε με πολλές ελπίδες και για να λέμε και των συντελεστών το δίκιο δεν έτυχε της τηλεθέασης που της έπρεπε.

Με μπερδεμένη την πλοκή στην αρχή της ιστορίας και μετά από… σπασμωδικά λάθη της διοίκησης του ALPHA η σειρά «Έρωτας Μετά» ετοιμάζεται να ρίξει τίτλους τέλους, δίνοντας τη θέση της την επόμενη σεζόν σε μία καινούργια δραματική αισθηματική σειρά, με πολύ καλούς επίσης συντελεστές, για την οποία πρώτα αναφέραμε στο Newsit.gr. 

Τι θα γίνει όμως στα τελευταία επεισόδια της σειράς «Έρωτας Μετά»;

Στο αποψινό επεισόδιο, στις 21:00, η Άννα στο σπίτι ανησυχεί για την εξαφάνιση του Δημήτρη. O Γιώργος με τον Τόνι ανακαλύπτουν ότι η δολοφονία Λεγάτου ήταν στημένη. Ο Τόνι δίνει στοιχεία στον Παπαδόπουλο, που αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Αποστόλη στην αναζήτηση του Λεγάτου. Η Κατερίνα ξεπερνάει κάθε όριο με τον Ηλία και χωρίζουν. Η Άννα αποκαλύπτει στον Γιώργο στοιχεία για το παρελθόν του Λεγάτου και αργότερα βρίσκεται με τον Κωνσταντίνο – ανακαλούν  τη νύχτα του ατυχήματος. Η Άννα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Λεγάτο, ο οποίος την απειλεί να πάει σε αυτόν γιατί κρατάει τον Δημήτρη. Η αληθινή ταυτότητα του Λεγάτου αποκαλύπτεται.

Αύριο, Τρίτη 16 Ιουνίου, ο Γιώργος πιέζει τον Σταύρο για τον Λεγάτο, όταν ενημερώνεται για την απουσία της Άννας. Η Κατερίνα απειλεί τον Ηλία προκειμένου να επιστρέψει κοντά της, ενώ ο Αποστόλης κι ο Παπαδόπουλος είναι στα ίχνη του Λεγάτου. Η Άννα βρίσκει τον Λεγάτο και τον απειλεί με όπλο, ενώ στο σπίτι τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με την αποκάλυψη του τραγικού παρελθόντος της. Η Λαμπρινή είναι με τη Νόρα όταν οι πρόωροι πόνοι τις οδηγούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Παράλληλα η Ηλέκτρα προσπαθεί να διαχειριστεί τον Κωνσταντίνο που είναι συντετριμμένος. Ο Αποστόλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Λεγάτο. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος μαθαίνει για την κατάσταση της Νόρας, ενώ ο Φώτης παίρνει μία τραγική απόφαση.

Και τέλος, την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στο 97ο και τελευταίο επεισόδιο ενώ ο Γιώργος τρέχει στο πλευρό της Νόρας και ο Αποστόλης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ο Τόνι και ο  Παπαδόπουλος καταλήγουν να δώσουν τέλος  στην υπόθεση. Η Όλγα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καθαρίσει τ’ όνομά της, ενώ τα νέα για τον Φώτη, συνθλίβουν το Γιώργο, που βλέπει ένα κεφάλαιο της ζωής του να κλείνει. Η Άννα στον απόηχο της ομηρίας της, καταλαβαίνει πως θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει σε μια κανονικότητα.

Μερικά χρόνια αργότερα, η Νόρα, ο Γιώργος, ο Χρήστος, η Ηλέκτρα, η Άννα, ο Δημήτρης, ο Κωνσταντίνος κι ο Ηλίας, ζουν ο καθένας τον δικό του «Έρωτα μετά» με τη σειρά να ολοκληρώνει την τηλεοπτική παρουσία της όχι και τόσο… ένδοξα όπως της έπρεπε…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις