Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΕΡΤ: Αποφάσισαν για Εντεταλμένο Σύμβουλο και Διευθυντή Προγράμματος

ΕΡΤ: Αποφάσισαν για Εντεταλμένο Σύμβουλο και Διευθυντή Προγράμματος

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η στελέχωση της ηγετικής πυραμίδας της ΕΡΤ, καθώς άλλωστε ο χρόνος πιέζει και πρέπει η κρατική τηλεόραση να προλάβει να δηλώσει «παρούσα» στην τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει.

Μετά λοιπόν την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων την προηγούμενη Τρίτη για τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο  αποφασίστηκε ότι τη θέση θα αναλάβει η Χρύσα Μασούρου. Να αναφέρω ότι το στέλεχος έχει εργαστεί σε ιδιωτικούς σταθμούς, αλλά και παλαιότερα στην ΕΡΤ στην οποία επιστρέφει πλέον ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Προγράμματος και μεταξύ άλλων υποχρεώσεών της όπως αναγραφόταν στη σχετική προκήρυξη είναι «η υποβοήθηση του έργου του Διευθύνοντος Συμβούλου στον τομέα παραγωγής και προμήθειας περιεχομένου προγράμματος, πλην του ενημερωτικού, για τους τηλεοπτικούς σταθμούς της ΕΡΤ».

Στην ίδια συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το ΔΣ της ΕΡΤ αποφάσισε πως τη Διεύθυνση Προγράμματος θα αναλάβει η Κέλλυ Αλχανάτη, η οποία επίσης στο παρελθόν έχει εργαστεί στο πρόγραμμα ιδιωτικών σταθμών.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να διαπιστωθεί πως εκτός από την κάλυψη των θέσεων η ΕΡΤ θα φροντίσει και για την κάλυψη… των επιθυμιών του τηλεοπτικού κοινού προσφέροντας πρόγραμμα με προτάσεις που θα κάνουν τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν τα κανάλια της…!

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ

“Δύο νέες γυναίκες θα σχεδιάσουν το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Δύο γυναίκες, με μεγάλη προϋπηρεσία στον χώρο της τηλεόρασης, ενισχύουν από σήμερα το στρατηγικό στόχο της νέας διοίκησης της ΕΡΤ για την δομική ανανέωση και την αναβάθμιση του προγράμματός της.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η Χρύσα Μασούρου αναλαμβάνει τη θέση της Εντεταλμένης Συμβούλου Προγράμματος της ΕΡΤ. Με μακρά εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση τηλεοπτικού προγράμματος, καθώς και στην επικοινωνιακή προβολή τηλεοπτικού περιεχομένου, η Χρύσα Μασούρου έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως διευθύντρια προγραμματισμού στον ANT1 και τον ALPHA, ενώ έχει υπηρετήσει στο πρόσφατο παρελθόν και στην ΕΡΤ ως σύμβουλος προγράμματος.

Το έργο της θα συνδράμει ως Σύμβουλος Προγράμματος η σκηνοθέτης, συγγραφέας και δημοσιογράφος Κέλλυ Αλχανάτη – Παπούλη. Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Κέλλυ Αλχανάτη συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της διαφήμισης και των τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ επί σειρά ετών έχει εργαστεί ως στέλεχος στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και του STAR. Από το 2006 και για δύο χρόνια εργάστηκε στην ΕΡΤ Ψηφιακή.

Τα δύο νέα στελέχη, μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης της ΕΡΤ, θα προχωρήσουν στον επανασχεδιασμό του ψυχαγωγικού και πολιτιστικού προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης, ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ενός σύγχρονου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, αλλά και στις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις