Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΕΡΤ: Η διοίκηση «λυπάται» που δεν πρόβαλε ρεπορτάζ αλλά την πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΡΤ: Η διοίκηση «λυπάται» που δεν πρόβαλε ρεπορτάζ αλλά την πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Γιάννης προβάλλει… Γιάννης λυπάται»… όπως θα μπορούσε να είναι η λαϊκή ρήση. Όπου «Γιάννης» δεν είναι… μάλαμα αλλά η διοίκηση της ΕΡΤ που εκφράζει… τη λύπη της για το δελτίο ειδήσεών της. Όχι… γενικά, αν κι ίσως θα έπρεπε… αλλά για το χθεσινό δελτίο ειδήσεων που επέλεξαν να… φάνε την ειδησεογραφία της ημέρας, όπως το θέμα για τη διάλυση της βουλής επιλέγοντας να προβάλλουν μόνο την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ: «Το χθεσινό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της ΕΡΤ πρόβαλε πολιτική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος με την συμμετοχή του Πρωθυπουργού και σειράς Υπουργών, όπως πάντα και παραδοσιακά γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τον Πρωθυπουργό όσο και για τους αρχηγούς άλλων κομμάτων, σε εκδηλώσεις που διεξάγονται κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων. Δεν πρόβαλε όμως με τα ανάλογα ρεπορτάζ τις λοιπές ειδήσεις της ημέρας, περιλαμβανόμενης της είδησης για τη διάλυση της βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Αυτό ήταν λάθος και η Διοίκηση της ΕΡΤ λυπάται για αυτό».

Πάντως… για την ιστορία να αναφέρω ότι η εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος… ή το «κεντρικό δελτίο ειδήσεων» της ΕΡΤ1 όπως το χαρακτηρίζουν σημείωσε 7,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 4,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι στο «γυναικείο κοινό ηλικίας 15 έως 24 ετών» σημείωσε 0%!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις