Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΕΡΤ: μετακομίζουν ξανά την εκπομπή

ΕΡΤ: μετακομίζουν ξανά την εκπομπή

Ψάξε, ψάξε… κι ίσως την βρεις. Βέβαια, αν κρίνουμε από τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν –δικαιολογημένα- πολλοί αυτοί που την… έψαχναν!

Από την επόμενη βδομάδα όμως κι αυτοί οι ελάχιστοι… ελαχιστότατοι τηλεθεατές… θα δυσκολεύονται καθώς παρά τον τίτλο της η εκπομπή θα μεταδίδεται όποτε υπάρχει… τρούπα στο πρόγραμμα.  Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνεται αφού άλλη ώρα θα βγαίνει στον αέρα τη μία μέρα και διαφορετική ώρα την άλλη…!

Ο λόγος για την εκπομπή «10» με την Όλγα Τρέμη που ξεκίνησε να μεταδίδεται καθημερινά στην ΕΡΤ1 στις 10 το βράδυ και για αυτό και ο… ευφυής τίτλος της, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στις 20:40 κρατώντας τον ίδιο τίτλο, προφανώς λόγω του αριθμού των τηλεθεατών της.

Η δημοσιογράφος αποχώρησε, η εκπομπή παρέμεινε στον αέρα και έως σήμερα μεταδίδεται στις 20:40, αλλά από την επόμενη βδομάδα θα μεταδίδεται  κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 23.00 και κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 00.15.

Εάν λοιπόν είστε ένας από τους 10 τηλεθεατές της ξέρετε πότε θα μεταδίδεται… έως βεβαίως να βρεθεί κάτι που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θα κάνει μεγαλύτερη τηλεθέαση ώστε να πάρει τη θέση της στο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις