Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΕΡΤ: πρόσκληση για σειρές σε έργα ελλήνων λογοτεχνών

ΕΡΤ: πρόσκληση για σειρές σε έργα ελλήνων λογοτεχνών

Το άνοιγμα στη μυθοπλασία συνεχίζει η ΕΡΤ καλώντας μάλιστα τους ενδιαφερόμενους να κάνουν τις προτάσεις τους για την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε οι πρώτες ενδείξεις του «περάματος» στη μυθοπλασία τόσο μέσα από το ΕΡΤFLIX όσο και χθες, από την τηλεθέαση  που σημείωσε η πρεμιέρα της καθημερινής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» (10,1% μέσο όρο στο Γενικό Σύνολο και 11% στο Δυναμικό Κοινό), είναι θετικές δικαιολογώντας τις αποφάσεις της διοίκησης.

Έτσι λοιπόν στην «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» αναφέρεται ότι: “Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία» προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, ημεδαπό ή αλλοδαπό, φυσικό ή νομικό πρόσωπο – Εκτελεστή Παραγωγής, να καταθέσει προτάσεις για την εκτέλεση παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου και συγκεκριμένα αυτοτελών επεισοδίων, τηλεταινιών ή μίνι σειρών μυθοπλασίας (έως 6 ωριαία επεισόδια), βασισμένων σε έργα Ελλήνων Λογοτεχνών, προκειμένου, σε περίπτωση θετικής αξιολόγησης, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παρούσας Πρόσκλησης, να αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής αυτών για λογαριασμό της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για την τηλεοπτική περίοδο 01.01.2021 έως 31.12.2021”.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα και να υποβάλλουν την πρότασή τους μόνο ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

Στη συνέχεια οι προτάσεις, που θα υποβληθούν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης, θα αξιολογηθούν σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον «Κανονισμό Υλοποίησης Εσωτερικών Παραγωγών και Προμήθειας Περιεχομένου Προγράμματος», που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Έτσι λοιπόν η δημόσια τηλεόραση θέλει να ενισχύει ακόμα περισσότερο την παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας εντάσσοντας στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν τηλεταινίες ή μίνι σειρές (έως 6 ωριαία επεισόδια), βασισμένες σε έργα Ελλήνων Λογοτεχνών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις