Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ΕΡΤ θέλει τη σάτιρά της

Η ΕΡΤ θέλει τη σάτιρά της

Τη σάτιρα πολλοί μίσησαν… αλλά και πολλοί προσπάθησαν να κάνουν! Αρκετές από αυτές τις φορές όμως το αποτέλεσμα είναι…. τραγελαφικό και τελικά σηκώνει πολλή… σάτιρα!

Τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση οι… χρήστες είναι έμπειροι, αν βεβαίως βεβαίως μπορέσουν  -….για να μην πω «αφεθούν»!- να λειτουργήσουν όπως επιθυμούν για  να βγάλουν το αποτέλεσμα χωρίς… λογοκρισία και παρεμβάσεις.

Όπως φαίνεται πάντως η διοίκηση της ΕΡΤ… τολμά να τους δώσει το πράσινο φως και αν δεν υπάρξουν… παρεμβάσεις, τότε από την καινούργια χρονιά, ένα τέταρτο πριν από το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Γιάννης Ζουγανέλης αναλαμβάνουν… σάτιρα!

Η απόφαση είναι πως τις τέσσερις ημέρες θα είναι ο Μητσικώστας, ενώ τις τρεις ο Γιάννης Ζουγανέλης. Μπορεί το πρόγραμμα να πάει εναλλάξ αλλά πιο πιθανό είναι ο Μητσικώστας να παρουσιάζει από Δευτέρα έως και Πέμπτη, ενώ ο Ζουγανέλης από Παρασκευή έως και Κυριακή.

Σύμφωνα λοιπόν με τις έως τώρα αποφάσεις οι σατιρικές αυτές εκπομπές θα κάνουν πρεμιέρα στα μέσα του Ιανουαρίου, αλλά με πολλά που γίνονται στο ραδιομέγαρο, θα ήταν χρήσιμο να κρατούμε… μικρό καλάθι, καθώς είναι σαφές ότι κάποιοι επιθυμούν τις εκπομπές, αλλά κάποιοι άλλοι… φοβούνται όσα θα ακούσουν από… φίλους κι εχθρούς που θα δεχθούν τα… σατιρικά βέλη.

Γιατί είπαμε «τη σάτιρα πολλοί αγάπησαν»… αλλά περισσότεροι προσπάθησαν να λογοκρίνουν, οπότε σίγουρα, αν οι εκπομπές (καταφέρουν να) βγουν στον αέρα της ΕΡΤ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η σάτιρα μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης έχει… στεγανά και σε ποιες μεριές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις