Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχεται η «Σωτέ» με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε ριάλιτι μαγειρικής

Έρχεται η «Σωτέ» με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε ριάλιτι μαγειρικής

Μία καινούργια κωμική σειρά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ με κεντρική ηρωίδα την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και μάλιστα σε έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο.

Τίτλος της «Σωτέ» και ο συνειρμός με τη μαγειρική τεχνική δεν είναι τυχαίος, αφού όλα ξεκινούν όταν η ζωή μιας αντικοινωνικής chef, της Σωτηρίας «Σωτέ» Βοκάκις, γίνεται σαλάτα καθώς αναγκάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει τον ρόλο της κριτή σε ένα προβοκατόρικο reality show μαγειρικής. H συνταγή είναι εκρηκτική: η Σωτέ αδυνατεί να συμμορφωθεί με τους τηλεοπτικούς κανόνες και η σχέση της με την τηλεόραση θυμίζει αλλεργική αντίδραση. Ταυτόχρονα, παραγωγός του reality είναι η κόρη της, με την οποία έχει να μιλήσει πάνω από δέκα χρόνια. Και το επιδόρπιο; Πρέπει να πρωταγωνιστήσει σε εκπομπή μαγειρικής, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έχει χάσει εντελώς… τη γεύση της!

Η Σωτέ είναι… παράξενο φρούτο. Είναι αυστηρή, εργασιομανής και προτιμάει να μιλάει με το ψωμί που ψήνει παρά με τους ανθρώπους που την περιτριγυρίζουν. Το μόνο πράγμα που είναι πιο κοφτερό από τα κρητικά μαχαίρια της είναι το κυνικό της χιούμορ. Και δεν διστάζει να το κεράσει με κάθε ευκαιρία. Αυθεντική και αφοπλιστικά ειλικρινής, θα οδηγήσει το reality στην καταστροφή ή θα κάνει το κοινό να τη λατρέψει!

Το σενάριο υπογράφουν οι: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Γιώργος Γαρεφαλάκης, Παναγιώτης Μελίδης και τη σκηνοθεσία ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ενώ πρωταγωνιστούν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βασίλης Μαγουλιώτης, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ιωάννα Κολιοπούλου, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Δώρα Μασκλαβάνου, Πάνος Παπαδόπουλος.

Τα γυρίσματα της σειράς «Σωτέ» έχουν ξεκινήσει αφού η νέα κωμική πικάντικη σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023 αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις