Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχεται το MEGA

Έρχεται το MEGA

Στόχο να εκπέμψει επίσημα μέσα στο μήνα είχε η διοίκηση του καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού ONE του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την απόκτηση της έκτης άδειας εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου.

Ωστόσο η απόκτηση της ταινιοθήκης, του αρχείου αλλά και του λογότυπου του MEGA στον πρόσφατο πλειστηριασμό από την εταιρεία ALTER EGO αλλάζει τα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και τη στρατηγική του σταθμού.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου αποφασίστηκε ότι το καινούργιο κανάλι που θα βγει θα είναι με το σήμα του MEGA, κάτι που θα μπορεί να γίνει αφού ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες μετά τον πλειστηριασμό διαδικασίες. Αυτές εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους οπότε ο σταθμός θα μπορεί να εκπέμψει αμέσως μετά ως MEGA. Έως λοιπόν να κάνει επίσημα έναρξη το MEGA στον αέρα του διαδικτύου αλλά και μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες θα συνεχίσει να βγαίνει το ONE, το οποίο όμως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση επιθυμεί να κρατήσει «ζωντανό» με αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές.

Έτσι λοιπόν σύντομα το σήμα του MEGA αλλά και σειρές που έχουν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό θα είναι πάλι επίσημα στον τηλεοπτικό αέρα και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο…!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις