Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχονται οι «Θανάσιμοι όρκοι»

Έρχονται οι «Θανάσιμοι όρκοι»

Ιστορίες αληθινές που ξεκίνησαν με χαρές και… πανηγύρια αλλά κατέληξαν… άσχημα… πολύ άσχημα… πάρα πολύ άσχημα. Κάποιες φορές μάλιστα οι πρωταγωνιστές τους έφτασαν ακόμα και στο φόνο.

Μετά την πολύ καλή πορεία που σημείωσαν οι «Θανάσιμες γυναίκες» -ή «Deadly Women» όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος- στους πίνακες τηλεθέασης δίνοντας στον ΣΚΑΪ 20,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,5% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια προβολής τους, τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να ξεκινήσουν την προβολή των «Θανάσιμων όρκων» ή «Fatal Vows», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του.

Πρόκειται για σειρά δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει πολλά… ακραία που συμβαίνουν όταν διαλύεται ένας γάμος και πώς ένα διαζύγιο, ένας χωρισμός μπορεί να βγάλει το χειρότερο εαυτό των πρώην συντρόφων.

Σε κάθε επεισόδιο με συνεντεύξεις και δραματοποίηση των υποθέσεων βλέπουμε διαφορετικά ζευγάρια που μετατρέπονται από αγαπημένοι σύντροφοι σε εχθροί προσπαθώντας να κατατροπώσουν ο ένας τον άλλο για να κερδίσουν την κηδεμονία των παιδιών τους, τα χρήματα του ή της πρώην συζύγου τους, ή μεγαλύτερη διατροφή.

Το «Fatal Vows» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ αυτή την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 00:30, αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου του «Survivor» και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή την ίδια ώρα.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις