Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχονται στον Άλιμο τα σπανιότερα κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες

Έρχονται στον Άλιμο τα σπανιότερα κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες

Κερδίζουν τους πάντες στο πέρασμά τους. Βέβαια οι εμφανίσεις τους δεν είναι πολλές, αφού είναι πλέον «κλασική αξία» με τους ιδιοκτήτες τους να τα προσέχουν ιδιαίτερα, διατηρώντας τα σε άριστη κατάσταση. Σύντομα όμως, θα… παρκάρουν στον Άλιμο και δίπλα από τη θάλασσα θα μπορούν οι επισκέπτες να δουν από κοντά σπάνια κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Οι δύο θεαματικές αλλά και ταυτόχρονα πολιτιστικές εκδηλώσεις που δεν έγιναν πέρυσι, λόγω της πανδημίας, προγραμματίστηκαν για τις 12 και 19 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης το Alimos Classic Car Sunday 2, η εντυπωσιακή αυτή υπαίθρια έκθεση κλασικών αυτοκινήτων όχι απλώς επιστρέφει με νέα και παλιά εκθέματα, αλλά απλώνεται και στον κόσμο της κλασικής μοτοσικλέτας.

Έτσι, στον μαγευτικό πεζόδρομο Αλίμου, πλάι στη θάλασσα, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ και τον Νίκο Μαστοράκη διοργανώνει το δεύτερο ACCS, μεγαλύτερο και πιο πλούσιο από το πρώτο, με περισσότερα και σπανιότερα αυτοκίνητα και την κατηγορία Power Cars, με θηρία της αμερικάνικης βιομηχανίας δυναμικά εμπλουτισμένη. Η ιστορία του αυτοκινήτου σε τέσσερις τροχούς και κάπου 150 πανάκριβα και εκπληκτικά συντηρημένα μοντέλα που, παρά την ηλικία τους, συναγωνίζονται επικίνδυνα τα σύγχρονα του εμπορίου. Συμμετοχές στη ΦΙΛΠΑ.

Μετά το δεύτερο ACCS, την επόμενη Κυριακή, δηλαδή στις 19 Σεπτεμβρίου , ο Δήμος Αλίμου, σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και τον Νίκο Μαστοράκη, διοργανώνει την πρώτη Alimos Classic Motorbike Sunday και τόσο οι φανατικοί του είδους όσο και οι απλώς περίεργοι, θα βρεθούν κοντά σε πάνω από 100 δείγματα «μηχανών» μεγάλης ηλικίας αλλά και μεγάλου… κυβισμού. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μοναδικά εκθέματα, από την… ταπεινή Vespa μέχρι την…. αλαζονική Harley, που θα έχουν παρκάρει για 5 ώρες στον πεζόδρομο.

Η είσοδος και για τις δύο πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου, σε συνεργασία με τους Φίλους του Παλαιού Αυτοκινήτου, την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και τον Νίκο Μαστοράκη είναι δωρεάν και το κοινό θα μπορεί να απολαύσει τα κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες από τις 2:30 το μεσημέρι μέχρι τις 7: 30 το απόγευμα.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις