Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχονται τα πάνω κάτω στον Alpha

Έρχονται τα πάνω κάτω στον Alpha

Από την αρχή της σεζόν κινήθηκαν επιθετικά κάνοντας αλλαγές σε βασικούς… κανόνες. Και τώρα, ενόψει του… καινούργιου «εχθρού» όχι μόνο ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους, αλλά αποφάσισαν να φέρουν τα πάνω κάτω.

Από την καινούργια χρονιά λοιπόν ό,τι ξέρατε για το πρόγραμμα στο prime time του ALPHA… ξεχάστε το.

Με το ξεκίνημα της καινούργιας σεζόν στο κανάλι της Κάντζας αποφάσισαν να βγάλουν την καθημερινή τους σειρά, την «Τατουάζ», τρεις μέρες τη βδομάδα, ενώ τις άλλες δύο «έχτισαν» ζώνη με το «Σόι» και τη «Μουρμούρα» για να «χτυπήσουν» κυρίως το «Nomads» του ΑΝΤ1.

Τα αποτελέσματα στη «μάχη» της τηλεθέασης τους δικαίωσαν και όπως θα περίμενε κανείς θα εξακολουθούσαν να έχουν αυτό το πρόγραμμα έως το τέλος της σεζόν. Τελικά όμως, ενόψει του καινούργιου αντιπάλου, του «Survivor», αποφάσισαν να φέρουν τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα αλλάζοντας… τα πάντα. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι το βασικό τους όπλο, η σειρά «Τατουάζ» μετακομίζει και πηγαίνει σε κατά μέτωπο επίθεση απέναντι από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Όπως θυμάστε την πρώτη ώρα του «Survivor», από τις 9 έως τις 10, προβάλλεται ωριαίο επεισόδιο με τα highlights της προηγούμενης μέρας.

Την ίδια ώρα λοιπόν, στις 9 το βράδυ, στον ALPHA θα προβάλλουν τις ωριαίες πετυχημένες σειρές τους, δηλαδή Δευτέρα και Τρίτη θα προβάλλεται «Το σόι σου» και Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν τη «Μουρμούρα». Το δυνατότερο –όπως αποδείχτηκε- «όπλο» τους, η σειρά «Τατουάζ» θα προβάλλεται από τις 10 έως τις 12, απέναντι δηλαδή στο καινούργιο επεισόδιο του «Survivor», κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη. Την ίδια ώρα τις Τετάρτες θα παραμείνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την εκπομπή «Πάμε πακέτο» έχοντας αποδείξει όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της παρουσίας ότι τα βγάζει πέρα στα δύσκολα!

Όσο για τις Παρασκευές, μετά τη «Μουρμούρα», κάπου στις 10 το βράδυ δηλαδή, προβλέπεται να ρίχνουν στη «μάχη» βραδινά επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού «Νότα μία» με τη Σμαράγδα Καρύδη να παίζει με φίλους της από το χώρο του εγχώριου θεάματος. 

Οι αλλαγές αυτές μάλιστα στο κανάλι της Κάντζας θα γίνουν από πολύ νωρίς, από τις 8 Ιανουαρίου, ώστε να «χτίσουν» τη συνήθεια με τους τηλεθεατές πριν… σκάσουν οι καινούργιοι εχθροί απέναντί τους. Έτσι λοιπόν, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά τους από το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς είναι φανερό ότι τα στελέχη του ALPHA όχι μόνο δεν παραδίδονται αλλά συνεχίζουν την ίδια στρατηγική, της κατά μέτωπο επίθεσης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις