Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμαστείτε για «Βραδινές Ιστορίες» με τον Λάμπρο Φισφή

Ετοιμαστείτε για «Βραδινές Ιστορίες» με τον Λάμπρο Φισφή

Ένα καινούργιο βραδινό talk show ετοιμάζεται αυτή την περίοδο με σκοπό να κάνει πρεμιέρα στην αρχή της επόμενης σεζόν.

Δημιουργός και οικοδεσπότης ο Λάμπρος Φισφής που θα υποδέχεται τους καλεσμένους του για να μοιράζονται «Βραδινές Ιστορίες».

Αυτός είναι ο τίτλος της καινούργιας εκπομπής σε παραγωγή COSMOTE TV με τον Λάμπρο Φισφή να φιλοξενεί σε κάθε επεισόδιο μια διαφορετική παρέα καλεσμένων από το χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης, αλλά και του stand-up comedy, που θα μοιράζονται αστείες  ιστορίες από τη ζωή τους και θα συμμετέχουν σε παιχνίδια και challenges – με άκρως χιουμοριστική διάθεση.

Οι «Βραδινές Ιστορίες» είναι προγραμματισμένο να κάνουν πρεμιέρα στην COSMOTE TV τον Σεπτέμβριο. Όλα τα επεισόδια του κύκλου θα διατεθούν ταυτόχρονα για δωρεάν, on demand θέαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS και στη συνέχεια θα προβληθούν στα κανάλια COSMOTE CINEMA. 

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει το Comedy Lab, ενώ θα γυριστούν 10 επεισόδια, διάρκειας 45 λεπτών το καθένα.

Αξίζει να αναφέρω ότι οι «Βραδινές Ιστορίες» είναι η πρώτη πρωτότυπη παραγωγή της COSMOTE TV στην κατηγορία της κωμωδίας και του stand-up comedy, ενώ προγραμματίζεται να ακολουθήσουν κι άλλες εκπομπές στην ίδια θεματική κατηγορία για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις