Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζουν το Μεγάλο Παζάρι

Ετοιμάζουν το Μεγάλο Παζάρι

Τα δικαιώματα για το «Μεγάλο Παζάρι», ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα στη χώρα μας, αλλά όχι μόνο, τηλεπαιχνίδια έχει αποκτήσει ο ALPHA.

Το «Μεγάλο Παζάρι» βασίζεται στο αμερικάνικο «Let’s make a deal» και έχει… κάνει παιχνίδι στη χώρα μας και σε προηγούμενες σεζόν, ξεκινώντας από το MEGA με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά στη συνέχεια μετακόμισε στον ALPHA, ενώ τελευταία είχε βγει από τον αέρα του ΣΚΑΪ με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν ο ALPHA απέκτησε τα δικαιώματά του από την εταιρεία που τα διαχειρίζεται διεθνώς, αλλά είναι πάνω πάνω στο τραπέζι των συσκέψεων, καθώς μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου γίνονται μελέτες ακόμα και για το στούντιο που μπορεί να το φιλοξενήσει.

Και όταν αναφέρω «μελέτες» αξίζει να επισημάνω ότι δεν είναι για μετά από καιρό, αλλά εξετάζεται η άμεση παραγωγή του, καθώς δεν αποκλείεται να βγει ακόμα και τη φετινή σεζόν στον αέρα. Βέβαια για την τρέχουσα σεζόν θα εξαρτηθεί και από τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά όπως φαίνεται στον ALPHA είναι αποφασισμένοι να επαναφέρουν το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, ελπίζοντας πως θα κερδίσει ξανά μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, όπως έχει γίνει και με άλλα τηλεπαιχνίδια (Τροχός της τύχης, Deal, Ρουκ Ζουκ) που επίσης έχουν κάνει επιτυχημένο… καμπάκ… στο παιχνίδι της τηλεθέασης…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις