Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

EURO 2020: Ξεκινά η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στον ΑΝΤ1

EURO 2020: Ξεκινά η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στον ΑΝΤ1

Άλλαξαν όλα με τα δικαιώματα μετάδοσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης εθνικών ομάδων, αφού αυτή τη φορά τα έχει εξασφαλίσει ο ΑΝΤ1 και έτσι από τις 12 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουλίου οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητά του πιάνουν κερκίδα στο EURO 2020.

Να σημειωθεί το EURO 2020 θα είναι η πρώτη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που θα μεταδοθεί από ιδιωτικό κανάλι.

Το EURO καθηλώνει τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς και όχι μόνο αφού μετά το Μουντιάλ είναι η δεύτερη δημοφιλέστερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον πλανήτη σε επίπεδο εθνών. Έτσι τα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Αντουάν Γκριεζμάν , ο Σέρχιο Ράμος και πολλοί άλλοι, ετοιμάζονται να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις και να «μονομαχήσουν» για να βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο «πυρετός» του ΕURO θα ξεκινήσει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 σύντομα, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 18:45, με την απευθείας μετάδοση της κλήρωσης για τη φάση των Ομίλων από το Βουκουρέστι. Στο στούντιο του ΑΝΤ1, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θα υποδεχτεί ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους για να σχολιάσουν μαζί το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Οι 24 κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης θα αναμετρηθούν σε 12 πόλεις, με τον μεγάλο τελικό και τους δυο ημιτελικούς να διεξάγονται στο εμβληματικό στάδιο Wembley.

Όπως είναι λογικό ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολύ στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση για να βάλει… γκολ στον αγώνα της τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις