Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Φτιάχνει βαλίτσες για Survivor

Φτιάχνει βαλίτσες για Survivor

Όλα είναι κανονισμένα και περιμένει πολύ σύντομα να βρεθεί στη Δομινικανή Δημοκρατία, εκεί που γυρίζεται το Survivor.

Ενώ λοιπόν θα έχει… άδεια από τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της όπως όλα δείχνουν τις μέρες που δεν θα βγάζει την εκπομπή της «Survivor Πανόραμα» η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα βρεθεί στο κράτος της Καραϊβικής προκειμένου να προμηθευτεί αποκλειστικό υλικό για την εκπομπή της.

Άλλωστε τις ίδιες ημέρες, από Μεγάλη Πέμπτη έως και τη Δευτέρα μετά το Πάσχα ο ΣΚΑΪ δεν θα προβάλλει ούτε το ριάλιτι επιβίωσης και οι παίκτες θα περάσουν πιο ήρεμα, μακριά από τις αρένες μάχης.

Βέβαια το αν τελικά η παρουσιάστρια βρεθεί στη Δομινικανή Δημοκρατία θα εξαρτηθεί από το αν το κανάλι του Φαλήρου εγκρίνει τη δαπάνη αλλά και αν «Acun Medya» δώσει το τελικό οκ, αφού φέτος η εκπομπή «Survivor Πανόραμα» είναι εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ και όχι της τούρκικης εταιρείας. Αν λοιπόν δεν υπάρξει κάποια… εμπλοκή τότε  η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ριάλιτι και θα έχει την ευκαιρία να κάνει συνεντεύξεις αλλά να προμηθευτεί κι αποκλειστικό υλικό από το πώς θα περάσουν οι διαγωνιζόμενοι τα… ρεπό τους από τις αγωνιστικές διαδικασίες!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις