Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γεννημένος βασιλιάς: Το ντοκιμαντέρ για τον Κάρολο στον ΣΚΑΪ

Γεννημένος βασιλιάς: Το ντοκιμαντέρ για τον Κάρολο στον ΣΚΑΪ

Ανήμερα της επίσημης στέψης του βασιλιά Καρόλου, το Σάββατο 6 Μαΐου, ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση το ντοκιμαντέρ «Born to be King», της BLUE ANT, παραγωγής 2023.

Μέσα από το «Κάρολος: Γεννημένος Βασιλιάς» οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στον ΣΚΑΪ την ιστορία μιας εκπληκτικής ζωής, όπως δεν την έχουν ξαναδεί, ειπωμένη αποκλειστικά με πλάνα αρχείου. Την ιστορία ενός άντρα που γεννήθηκε για να γίνει βασιλιάς, του βασιλιά Καρόλου.

Το 1953, σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, ο Κάρολος βρέθηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για να παρακολουθήσει την ενθρόνιση της μητέρας του. Ήταν η πρώτη του ημέρα στον νέο του ρόλο, ως κληρονόμος του θρόνου. Σήμερα ο Κάρολος είναι ο ίδιος ο κάτοχος του στέμματος και η κεφαλή της πιο διάσημης βασιλικής οικογένειας του κόσμου.

Και για πρώτη φορά μέσα από εκπληκτικά σπάνια πλάνα αρχείου θα γνωρίσουμε την αθέατη πλευρά του. Από την παιδική ηλικία μέχρι τη στρατιωτική του θητεία, από τον παραμυθένιο γάμο του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ως τη γέννηση των παιδιών του και όλα όσα ακολούθησαν, αυτό το ντοκιμαντέρ προβάλλει τις πιο σημαντικές αλλά και προσωπικές στιγμές της έως τώρα ζωής του Καρόλου.

Το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 17.45, στον ΣΚΑΪ, το ντοκιμαντέρ «Κάρολος: Γεννημένος Βασιλιάς» καταγράφει την ιστορία ενός άντρα που γεννήθηκε για να γίνει βασιλιάς…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις