Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Για χάρη της θα… ξουριστεί στο Σόχο

Για χάρη της θα… ξουριστεί στο Σόχο

Μπορεί να μην έχει μουστάκι ή μούσι αλλά για χάρη της θα την ρίξει την ξούρα. Κι όχι όπου κι όπου αλλά στο… μπαρμπέρικο των σταρ.

Βέβαια το «για χάρη της» δεν αποδίδεται σε κάποια γυναίκα, αλλά σε εκπομπή και συγκεκριμένα στη «Celebrity Travel» του Νίκου Κοκλώνη που πήρε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλεάνια Ουίλλιαμς και ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη.

Εκεί λοιπόν μεταξύ των άλλων ο παρουσιαστής της εκπομπής κι ο καλεσμένος του βρέθηκαν στο πιο παλιό κουρείο του Σόχο απολαμβάνοντας την… ξούρα αλλά και τον καλλωπισμό που απολαμβάνουν πολλοί διάσημοι πελάτες του.

Μετά την ξούρα λοιπόν και μαζί με την Ιλένια θαύμασαν τη θέα από τον πιο φημισμένο ουρανοξύστη, το Empire State, ενώ επισκέφτηκαν τις πιο ακριβές βίλες στα προάστια, αλλά κι έκαναν βόλτα στις διάσημες λεωφόρους και στα σημαντικότερα σημεία της «πρωτεύουσας του κόσμου». Κι εννοείται ότι παρακολούθησαν baseball από την πιο γνωστή ομάδα της Νέας Υόρκης, τους Yankees, ενώ με την… τρέλα τους χόρεψαν και ταγκό στο Central Park.

Εκτός όμως από το ταξιδιωτικό θέαμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά σε όλες τις ερωτήσεις του Νίκου Κοκλώνη, ενώ η Ιλένια Ουίλλιαμς αποκαλύπτει μία άλλη πλευρά του χαρακτήρα του.

Αύριο, στις 11 το βράδυ λοιπόν, μέσα από το «Celebrity Travel» του ΑΝΤ1, ο Νίκος Κοκλώνης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλλιαμς τριγυρίζουν στη Νέα Υόρκη ελπίζοντας ότι οι τηλεθεατές θα απολαύσουν το ταξίδι μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις