Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γιώργος Παπαδάκης… με τη βούλα – Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Γιώργος Παπαδάκης… με τη βούλα – Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Καλημερίζει καθημερινά τους τηλεθεατές και επίσημα πλέον ανακοινώνεται ότι θα συνεχίσει να λέει “Καλημέρα Ελλάδα” και την επόμενη σεζόν.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr o ANT1 φρόντισε να… δεσμεύσει εδώ και καιρό τον “πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης”, τον Γιώργο Παπαδάκη ανανεώνοντας τη συνεργασία.

Επίσημα πλέον ο σταθμός του Αμαρουσίου ανακοινώνει “τη συνέχιση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη για 1+1 χρόνια.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, 29 χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, συνεχίζει στον ΑΝΤ1 ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, “Καλημέρα Ελλάδα”, η οποία είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με την 30ετή παρουσία του σταθμού και την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα.

Η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” σημειώνει και φέτος μία επιτυχημένη σεζόν και κυριαρχεί στη ζώνη 06:00 – 10:00 με συνολικό μέσο όρο 22,2%. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επιβεβαιώνει τη μακρά και εξαιρετική συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια”.

Λόγω μάλιστα των επερχόμενων εκλογών ο Γιώργος Παπαδάκης θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές στα μέσα του επόμενου μήνα αλλά θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο για να συνεχίσει να δίνει τη μάχη της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως βεβαίως στην πρωινή ενημερωτική ζώνη που δημιούργησε…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις