Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Γυναίκα χωρίς όνομα» – Η νέα καθημερινή δραματική σειρά

«Γυναίκα χωρίς όνομα» – Η νέα καθημερινή δραματική σειρά

Ολοκληρώθηκε το καστ και σύντομα, μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της καινούργιας καθημερινής δραματικής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» που θα προβληθεί την καινούργια σεζόν από τον ΑΝΤ1.

Το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει η Βίκυ Μανώλη κι ο Λίνος Χριστοδούλου, ενώ πρωταγωνιστούν πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως οι: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κώστας Καζανάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Πάνος Νάτσης, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Ανταλόπουλος, Γιώργος Μακρής, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου και Μαρία Παπαφωτίου. Στον ρόλο της «Μάρθας» η Ταμίλα Κουλίεβα και στον ρόλο του «Πέτρου» ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού, “δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής αφού, αντίπαλός τους, τελικά, δεν είναι παρά ο πιο πιστός τους σύμμαχος.

Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) στερείται για δεύτερη φορά στη ζωή της να μεγαλώσει το δικό της παιδί. Εφιαλτική πλέον μέσα στην οδύνη της αποφασίζει να εκδικηθεί την Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Στην προσπάθειά της να επουλώσει τις πληγές της, η Μαρίνα ετοιμάζεται να προσφέρει το μεγαλύτερο κακό σε όλους όσους την πρόδωσαν. Σκοτεινή και αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους μεταμορφώνεται σε μία ισότιμη αντίπαλο. Στο πλευρό της, η Μάρθα (Ταμίλα Κουλίεβα) και απέναντί της μονάχα ένας στόχος, η εκδίκηση.

Η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» είναι κάθε μητέρα που ζητά δικαιοσύνη για το παιδί της. Η Κάτια και η Μαρίνα, δεμένες από τη μοίρα σε ένα παιχνίδι τραγικής ειρωνείας, θα βρεθούν αντιμέτωπες με νοσηρά λάθη και διεστραμμένα μυστικά από το παρελθόν.

Πότε θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση;”

Με μία ακόμα ελληνική σειρά στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν ο ΑΝΤ1 θα προσπαθήσει να κερδίσει ξανά τους τηλεθεατές στη συχνότητά του…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις