Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την «ανασυγκρότησή» της

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την «ανασυγκρότησή» της

Μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ραδιομέγαρο η ΕΡΤ προέβη σε ανακοίνωση υποστηρίζοντας πως πρόκειται για… συγκρότηση και ανασυγκρότηση.

Όπως αναφέρεται σε αυτή:

“Στη συγκρότηση Επιτροπής Προγράμματος και Ενημερωτικών Εκπομπών και Επιτροπής «Μικροφίλμ», καθώς και στην ανασυγκρότηση της Επιτροπής Κινηματογράφου προχώρησε η διοίκηση της ΕΡΤ.

Ειδικότερα, για την τηλεόραση της ΕΡΤ συγκροτείται Επιτροπή Προγράμματος και Ενημερωτικών Εκπομπών, η οποία απαρτίζεται από τους: Γιώργο Σιούλα (Πρόεδρο – Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης), Αλέξανδρο Κάντερ Μπαξ (Γενικό Διευθυντή ΕΡΤ3), Ευτυχία Ζέρβα, Κώστα Μαχαίρα, Μίνα Τέγα, Θεόδωρο Χατζηπαναγιώτη και Αλεξάνδρα Χριστακάκη.

Η Επιτροπή είναι υπεύθυνη για την υποβολή εισηγήσεων σχετικά με την παραγωγή ή συμπαραγωγή κάθε είδους τηλεοπτικού προγράμματος και ενημερωτικών εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών, καθώς και για τον έλεγχο των σχετικών οικονομικών στοιχείων.

Επίσης, συγκροτήθηκε Επιτροπή Αξιολόγησης για το πρόγραμμα «Μικροφίλμ 2020», η οποία απαρτίζεται από τους: Μένο Δελιοτζάκη (Πρόεδρο), Βασίλη Βασιλάκη και Ηλία Δημητρίου. Η επιτροπή καλείται να εισηγηθεί έως τις 10 Ιουνίου 2019 για τις ταινίες μικρού μήκους που θα χρηματοδοτηθούν από την ΕΡΤ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής.

Η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε και την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Κινηματογράφου, η οποία θα αποτελείται από τους: Χρήστο Φασόη (Πρόεδρο), Αλέξανδρο – Ρωμανό Λιζάρδο, Μαγδαληνή Μαργαρίτη, Σωκράτη Χατζηιωάννου, Κάλλια Παπαδάκη (Σεναριογράφος – συγγραφέας), Γλυκερία Πατραμάνη (Σεναριογράφος) και Σπύρο Ταραβίδα (Σκηνοθέτης). Η Επιτροπή θα εισηγείται την επιλογή κινηματογραφικών έργων, στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας περί 1,5%, καθώς και τη διάθεση διαφημιστικού χρόνου στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου”.

Έτσι, επίσημα πλέον και λίγο πριν το τέλος μίας ακόμα σεζόν η κρατική τηλεόραση αποφάσισε τη συγκρότηση και την ανασυγκρότηση επιτροπών…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις