Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ανακοίνωση του ALPHA που δεν έγινε

Η ανακοίνωση του ALPHA που δεν έγινε

«Στρατηγικής» σημασίας χαρακτηρίζεται η συνεργασία των δύο τηλεοπτικών σταθμών, STAR και ALPHA, στην ανακοίνωση για τον επικεφαλής του ALPHA, η οποία αναφέρει ότι «Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. αναλαμβάνει ο κ. Μανώλης Δραϊνάκης.

Ο κ. Δραϊνάκης, διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο των Επιχειρήσεων και με αναμφισβήτητες ικανότητες στον τομέα του Management, θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία του ALPHA».

Εντύπωση προκαλεί ότι από το σταθμό της Κάντζας ανακοίνωσαν την τοποθέτηση του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου χωρίς να αναφέρουν ούτε ένα «ευχαριστώ» στον Βασίλη Παπαδρόσο που κατείχε τη θέση. Βέβαια το στέλεχος παραμένει επικεφαλής στον ενημερωτικό τομέα του ALPHA, ενώ όπως λέγεται στο παρασκήνιο η τοποθέτηση του Μανώλη Δραϊνάκη δρομολογεί κι άλλες εξελίξεις. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η «στρατηγική συνεργασία» θα φέρει μείωση θέσεων εργασίας, ιδιαίτερα σε τμήματα που μπορούν να «τρέξουν» παράλληλα και για τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς. Αναστάτωση υπάρχει και στο δημοσιογραφικό τομέα του ALPHA καθώς από καιρό λέγεται ότι η «συμμαχία» των δύο τηλεοπτικών σταθμών θα μειώσει τον αριθμό του δυναμικού του. Αν όλα αυτά είναι φήμες ή όχι θα διαπιστωθεί εν ευθέτω χρόνω ελπίζοντας ότι οι «Κασσάνδρες» θα διαψευστούν και ότι η «στρατηγική συμμαχία» με το επιχείρημα της εξυγίανσης δεν θα επιφέρει κάποιο «σχέδιο περικοπών»…!

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις