Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη και οι αλλαγές που δεν αναφέρονται

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη και οι αλλαγές που δεν αναφέρονται

Ένα καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι με τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους για την επόμενη σεζόν.

Ενώ λοιπόν κόσμος πάει κι έρχεται στα τηλεοπτικά κανάλια και του χρόνου πολλά… και πολλοί θα είναι σε άλλη τηλεοπτική στέγη, ο Γιώργος Παπαδάκης  θα συνεχίσει να καλημερίζει από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Βέβαια αυτό το είχα αναφέρει πριν από καιρό, αλλά τώρα πλέον είναι και με… τη βούλα, αφού επίσημα

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία του σταθμού, αποτελώντας σταθερή αξία στο πρόγραμμά του. Ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του ΑΝΤ1, συμβάλλοντας με την τεράστια εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του εκτόπισμα στην άμεση, πλήρη και αμερόληπτη κάλυψη της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επισφραγίζει για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης.»

Έτσι λοιπόν και την επόμενη σεζόν ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» θα καλημερίζει τους τηλεθεατές και πάλι από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ωστόσο στην επίσημη ανακοίνωση δεν αναφέρονται οι αλλαγές που ετοιμάζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου για το «Καλημέρα Ελλάδα» και αφορά την ώρα μετάδοσης της εκπομπής αλλά και το νέο πρόσωπο δίπλα από τον Γιώργο Παπαδάκη. Όσον αφορά λοιπόν τη διάρκεια της εκπομπής θα αποφασιστούν όλα το επόμενο διάστημα και αφού οριστικοποιηθεί τι θα γίνει πριν… αλλά και μετά την πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Δίπλα πάντως από τον «πατριάρχη» θα είναι η Μαρία Αναστασοπούλου που αυτή τη σεζόν βρίσκεται απέναντί του, στον ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας με τον Δημήτρη Οικονόμου την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού. Αν και δεν έχουν πέσει οι οριστικές υπογραφές αφού είναι ακόμα σε ισχύ το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ θεωρείται «κλεισμένο» ότι την επόμενη σεζόν η Μαρία Αναστασοπούλου θα λέει «Καλημέρα Ελλάδα» δίπλα από τον Γιώργο Παπαδάκη, τον… ιδρυτή της συγκεκριμένης ζώνης…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις