Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Ρογκάκο

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Ρογκάκο

Τέλος για τους Πρωινούς Τύπους, την εκπομπή που παρουσίαζαν ο Νίκος Ρογκάκος με τον Παναγιώτη Στάθη. Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ οι δύο δημοσιογράφοι δέχτηκαν προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και έτσι ο Παναγιώτης Στάθης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο ΟΡΕΝ, ενώ ο Νίκος Ρογκάκος αποφάσισε να παραμείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά με διευρυμένα καθήκοντα.

 Χωρίζουν λοιπόν οι δρόμοι για τους δύο δημοσιογράφους με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 με ανακοίνωση του να αναφέρει: 

«Ο Νίκος Ρογκάκος αναλαμβάνει τη θέση του Προϊστάμενου του Οικονομικού Ρεπορτάζ. Η επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία του καναλιού με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο θα είναι διευρυμένη και θα περιλαμβάνει σημαντικά εγχειρήματα του ενημερωτικού τομέα.

Παράλληλα, ο έμπειρος δημοσιογράφος θα συνεχίζει να μας ενημερώνει για όλες τις σημαντικές ειδήσεις της Οικονομίας, στην Ελλάδα και τον κόσμο. Με εγκυρότητα και αξιοπιστία θα αναλύει τα οικονομικά δεδομένα, εμβαθύνοντας, όπως πάντα, στην ουσιαστική και αντικειμενική καταγραφή της επικαιρότητας.»

Να αναφέρω ότι ο Νίκος Ρογκάκος θα αναλάβει και το «τιμόνι» της ενημερωτικής εκπομπής που θα βγει την καλοκαιρινή περίοδο από τον ΑΝΤ1, ενώ θα υπάρξει και άλλο πλαίσιο συνεργασίας του με το κανάλι του Αμαρουσίου την ερχόμενη σεζόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις