Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Νίκο Μουτσινά

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Νίκο Μουτσινά

Τα είπαν, τα συζήτησαν, τα ξανασυζήτησαν και τελικά κατέληξαν σε κοινή απόφαση.

Έτσι λοιπόν κι ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι η συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά θα συνεχιστεί και την επόμενη… αλλά και τη μεθεπόμενη σεζόν, αφού το συμβόλαιο δεσμεύει τις δύο πλευρές για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επίσημα λοιπόν ο σταθμός ανακοινώνει ότι:

«Ο Νίκος Μουτσινάς, ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, για δύο ακόμα χρόνια θα είναι στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ο απόλυτος showman που έκανε το stand up comedy αγαπημένη συνήθεια του τηλεθεατή, ο κορυφαίος ηθοποιός που κατάφερε να ενώσει σε μία μεσημεριανή παρέα το τηλεοπτικό κοινό παραμένει για δύο ακόμα χρόνια στο δυναμικό του καναλιού.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι το πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά να αφουγκράζεται τον κόσμο και να του προσφέρει αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη από όλα· χαμόγελο και σκωπτικό σχολιασμό σε όλα όσα καθημερινά ζει και παρακολουθεί. Αυτή την ενέργεια θα συνεχίσει να μοιράζεται!»

Είναι οριστικό λοιπόν ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα παραμείνει στο κανάλι του Φαλήρου για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού η συνεργασία τους αποτυπώνεται καθημερινά με υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Μία συνεργασία που δεν αφορά μόνο την καθημερινή απογευματινή εκπομπή αφού και οι δύο πλευρές, σταθμός και παρουσιαστής, έχουν συζητήσει για διεύρυνσή της και μάλιστα για ένα πιο… βραδινό πρόγραμμα…! 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις