Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης λένε «Έλεος» με την Έλενα Χριστοπούλου

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης λένε «Έλεος» με την Έλενα Χριστοπούλου

Ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα late night-talk show, το Έλεος, με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη ξεκίνησε να προβάλλεται από την προηγούμενη βδομάδα στο MEGA.

Οι… ανατρεπτικοί παρουσιαστές του, υποδέχονται απόψε την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σταθμού “εντυπωσιάζει την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και τις εκ βαθέων εξομολογήσεις της. Μιλά για το πώς δεν δίστασε στη ζωή της να γκρεμίσει όσα θεωρούσε λίγα και να κάνει μία δυνατή επανεκκίνηση, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε κάθε γυναίκα.

Η διάδραση με τους τηλεθεατές δεν θα λείψει ούτε από αυτή την εκπομπή, μέσα από ένα ακόμη απολαυστικό «Podcast!». Η Αννίτα και ο Ηλίας αφηγούνται και ακούνε ιστορίες βγαλμένες απ’ τη ζωή και δίνουν συμβουλές με τον μοναδικό τους τρόπο.”

Απόψε λοιπόν, δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Αννίτα Πάνια με τον Ηλία Ψινάκη περιμένουν τους τηλεθεατές στο MEGA για να σχολιάσουν και θέματα της επικαιρότητας.. με το δικό τους τρόπο…! 

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις