Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η απονομή των βραβείων της FIFA για το 2020 στο ERTFLIX

ERTFLIX

Τους άνδρες και τις γυναίκες που ξεχώρισαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο βραβεύει απόψε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας μέσα από την EΡT Sports του ERTFLIX την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Ζυρίχη.

Στην ετήσια επίσημη εκδήλωσή της, η FIFA πρόκειται να βραβεύσει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή, που θα είναι ένας από τους τρεις φιναλίστ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς οι τρεις τελικοί υποψήφιοι είναι ο Αργεντίνος Μαρσέλο Μπιέλσα και οι Γερμανοί Χανς Ντίτερ Φλικ και Γιούργκεν Κλοπ.

Αναλυτικά οι δέκα κατηγορίες βραβείων για τους κορυφαίους του 2020 είναι: άνδρας ποδοσφαιριστής, γυναίκα ποδοσφαιρίστρια, άνδρας τερματοφύλακας, γυναίκα τερματοφύλακας, προπονητής, προπονήτρια, καλύτερη ενδεκάδα ανδρών, καλύτερη ενδεκάδα γυναικών, βραβείο Πούσκας, βραβείο φιλάθλων.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα Best FIFA Football Awards 2020 θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών και οι απονομές θα γίνουν διαδικτυακά.

Στη χώρα μας λοιπόν, απόψε στις 8 το βράδυ, μέσα από την ΕΡΤ Sports που είναι στο «μπουκέτο» της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ, οι τηλεθεατές με την περιγραφή των Γιώργου Χαϊκάλη και Ιωσήφ Νικολάου θα μπορέσουν παρακολουθήσουν απευθείας την κορυφαία ποδοσφαιρική εκδήλωση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις