Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η δική μας οικογένεια: Η νέα κωμική σειρά του ΟΡΕΝ με Αθανασίου, Βαΐτσου, Γκλέτσο

Η δική μας οικογένεια: Η νέα κωμική σειρά του ΟΡΕΝ με Αθανασίου, Βαΐτσου, Γκλέτσο

Στη μυθοπλασία θα επενδύσει τη νέα σεζόν το κανάλι της Παιανίας και όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ θα προβάλλει το «Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια» σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, αλλά και τον «Έρωτα φυγά», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου.

Ωστόσο εκτός από τις δύο δραματικές σειρές το ΟΡΕΝ θα προβάλλει και μία κωμική σειρά που ελπίζει να γίνει καθημερινά… οικογενειακή παρέα σε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Τίτλος της «Η δική μας οικογένεια» και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος, ενώ το σενάριο ο Άγγελος Χασάπογλου. Στο επίκεντρο της ιστορίας δύο «κολλητοί» από μικρή ηλικία, έχοντας κοινό πάθος τους αγώνες μότο κρος. Μετά από ένα ατύχημα όμως, θα στραφούν επιχειρηματικά σε αυτή τους την αγάπη, που θα τους αποφέρει μεγάλα κέρδη. Ο ένας από αυτούς… ορκισμένος εργένης, ενώ ο άλλος δημιουργεί τη δική του οικογένεια, αποκτώντας τρία παιδιά, αλλά και υιοθετώντας ένα ακόμα. Όταν ο οικογενειάρχης με τη σύζυγό του σκοτωθούν σε αεροπορικό δυστύχημα την οικογένειά του, τα παιδιά του, «κληρονομεί» ο παιδικός του φίλος, προσπαθώντας πλέον να είναι ο «αρχηγός» της «Δικής μας οικογένειας». Τον ήρωα αυτό θα ενσαρκώσει ο Μάριος Αθανασίου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί το βασικό καστ. Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ήδη κλείσει η Ελένη Βαΐτσου που μπορεί να υποδύεται τη δημοσιογράφο αλλά θα γίνει οικιακή βοηθός για χάρη… του παιδιού της, αλλά και ο Απόστολος Γκλέτσος σε έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο.

Βασικές ηρωίδες όμως που υπόσχονται να μας κάνουν να γελάσουμε πολύ με τα καμώματά τους θα ενσαρκώσουν η Υρώ Μανέ, η Ελένη Κρίτα και η Χριστίνα Τσάφου.

Σε πρωταγωνιστικούς επίσης ρόλους θα δούμε τον Νίκο Πουρσανίδη και τον Ρένο Ρώτα, ενώ χαρακτηριστικούς ρόλους θα παίξουν και τα τέσσερα παιδιά της «Δικής μας οικογένειας».

Η παραγωγή είναι της Silverline Media Productions και η «Δική μας οικογένεια» προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας σεζόν και να προβάλλεται καθημερινά, γύρω στις 6 το απόγευμα με σκοπό να διασκεδάζει τους τηλεθεατές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις