Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ελένη κουράστηκε

Η Ελένη κουράστηκε

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη στο τηλεοπτικό τοπίο. Όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από την «Ελένη» της η φετινή σεζόν στον ALPHA είναι η τελευταία και μάλιστα τόνισε πως δεν θα πάει σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό σταθμό, διαψεύδοντας όλα τα σενάρια που την ήθελαν να έχει συμφωνήσει με άλλο κανάλι.

Για ακόμα μία φορά η Μενεγάκη έβαλε μόνη της τέλος στις φήμες δημιουργώντας όμως καινούργιο… τσουνάμι σχολίων! Έτσι γινόταν πάντα με τη Μενεγάκη που εδώ και χρόνια είναι το πιο δυνατό brand name της τηλεόρασης και της διαφημιστικής αγοράς, ασχέτως από τις επιδόσεις των εκπομπών της στους πίνακες τηλεθέασης.

Και τώρα πήρε τη μεγάλη απόφαση. Να αφήσει τη Μενεγάκη και να δει… την Ελένη.

Σεβαστό για κάθε άνθρωπο που κουράστηκε να κάνει κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, έστω κι αν αυτά τα «ίδια» πολλοί… ζούλεψαν. Με μία… λακωνική λοιπόν φράση «Η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη. Θέλω να με βρει να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει» η Μενεγάκη δηλώνει πως αποχωρεί από αυτά που κάνει για να δοκιμάσει… και να δοκιμαστεί σε καινούργιες επιλογές.

 Χορτασμένη όσο λίγοι από δόξα -και λεφτά βεβαίως, βεβαίως!- αποφασίζει να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο.

Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει «την επόμενη μέρα» καθώς άλλωστε… πώς το λένε; Α, ναι, το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς…! Ο καιρός θα δείξει… αν με χρόνια με καιρούς… πάλι μπροστά (από τις κάμερες) θα είναι…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις