Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Έλλη με τα μάτια στο μέλλον…!

Η Έλλη με τα μάτια στο μέλλον…!
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο για να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN αλλά είναι εμφανές ότι δεν κέρδισε τα… μάτια των τηλεθεατών καθώς οι περισσότεροι επιλέγουν να δουν τα δελτία στα άλλα κανάλια.

Βέβαια για να λέμε και του… ρεπορτάζ το δίκαιο η απόφαση της Έλλης Στάη να καθίσει στο «τιμόνι» του δελτίου έγινε μετά από πίεση των στελεχών του σταθμού που ήθελαν κάποιο «γνωστό πρόσωπο» για να δώσει τη «μάχη» από τη «ναυαρχίδα» του ενημερωτικού τομέα. Η ίδια η δημοσιογράφος ήθελε να αναλάβει την παρουσίαση ενός πολιτικού talk show, όπως αυτά που έκανε και στα προηγούμενα κανάλια αλλά τελικά το… πακέτο συμπεριέλαβε και το δελτίο ειδήσεων.

Λογικό λοιπόν που με τις χαμηλές πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης τα μάτια της Έλλης κοιτάζουν στο μέλλον, ευελπιστώντας ότι η εκπομπή της θα κάνει υψηλότερα νούμερα και γιατί όχι… να φέρει και τηλεθεατές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Δεν είναι τυχαίο που το σκηνικό της εκπομπής έχει ξεκινήσει να φτιάχνεται υπό την επίβλεψη της ίδιας ενώ το μόνο που απομένει είναι ο τίτλος. Και μην πάτε σε παλαιότερους τίτλους, όπως «Ελλήσποντος» που έχει ακουστεί γιατί είπαμε: τα μάτια της Έλλης βλέπουν μόνο μπροστά και δεν θέλουν τίποτα από το παρελθόν.

Η εκπομπή με τον… fresh τίτλο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα μέσα στο μήνα ή στις αρχές του επόμενου και προς το παρόν η Έλλη Στάη κοιτάζει μπροστά με αισιοδοξία, ευελπιστώντας πως όσα… καλά δεν είδαν τα μάτια της στις μετρήσεις τηλεθέασης για το δελτίο του OPEN θα τα δει με την καινούργια εκπομπή της…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις