Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για το ξεκίνημα της Βανδή – Ο πρώτος προορισμός

Η επίσημη ανακοίνωση για το ξεκίνημα της Βανδή – Ο πρώτος προορισμός

Σε λίγες ημέρες θα δείξει την Ελλάδα μέσα από τα δικά της μάτια.

Άλλωστε ο τίτλος της εκπομπής της «My Greece» δηλώνει αυτό ακριβώς και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου από το σταθμό «την Κυριακή στις 3 Μαρτίου στις 20.00 ξεκινά το συναρπαστικό ταξίδι μας στην Ελλάδα με τη Δέσποινα Βανδή. Πρώτος σταθμός τα Ιωάννινα με μια στάση στο Μέτσοβο.

Συνοδοιπόρος της Δέσποινας, ο chef Βαγγέλης Δρίσκας. Εκεί θα συναντήσουν ανθρώπους του τόπου, θα μιλήσουν για την ιστορία του, θα δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις της περιοχής, θα βρεθούν στο δρόμο του τσίπουρου και θα καταλήξουν στις πηγές του Λούρου. Θα επισκεφτούν το νησί της Παμβώτιδας που ξεχωρίζει όχι μόνο για την ιστορία του, αλλά και γιατί είναι το μοναδικό νησί σε λίμνη που κατοικείται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το ταξίδι ξεκινά. Ένα ταξίδι που έχει σκοπό να γνωρίσουμε καλύτερα μοναδικά μέρη της χώρας μας μέσα από τα μάτια της Δέσποινας.

Ένα ταξίδι που αναδεικνύει την ομορφιά της Ελλάδας, τους ανθρώπους, την ιστορία, την παράδοση, αλλά και τις γεύσεις της. My Greece…».

Από την Κυριακή λοιπόν, η «My Greece» της Δέσποινας Βανδή σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη και επιμέλεια του Βαγγέλη Περρή θα είναι στον αέρα του OPEN με σκοπό να γνωρίσουμε καλύτερα πανέμορφα μέρη της χώρας μας αλλά και την καθημερινότητα των κατοίκων τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις