Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για τον «Αδύναμο Κρίκο» – Ποιος θα παρουσιάζει το διάσημο τηλεπαιχνίδι

Η επίσημη ανακοίνωση για τον «Αδύναμο Κρίκο» – Ποιος θα παρουσιάζει το διάσημο τηλεπαιχνίδι

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να περνούν καλά, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες που έχει προβληθεί.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr ο ΣΚΑΪ απέκτησε τα δικαιώματα προβολής στη χώρα μας του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού με σκοπό να το εντάξει στο πρόγραμμά του την καινούργια σεζόν.

Κι ενώ πολλά έχουν ακουστεί για τον παρουσιαστή, τελικά όπως ανακοινώνει ο ΣΚΑΪ ο πιο… δυνατός αποδείχτηκε ο Τάσος Τρύφωνος που παρουσίαζε τον «Αδύναμο Κρίκο» και στην Κύπρο.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ λοιπόν αναφέρει ότι: «Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι γνώσεων επιστρέφει στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Την παρουσίασή του αναλαμβάνει ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του Πιο Αδύναμου Κρίκου στην Κύπρο, και θα είναι ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα τον παρουσιάζει ταυτόχρονα σε δύο χώρες.

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, παραγωγής BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την “αλυσίδα” κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.»

Έτσι λοιπόν το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι επιστρέφει ξανά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και δικαιολογημένα αναμένεται ότι ο «Πιο Αδύναμος Κρίκος» θα φανεί πολύ..,. δυνατός στη «μάχη» της τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις