Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Μονομάχο χωρίς τον Χρήστο Φερεντίνο

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Μονομάχο χωρίς τον Χρήστο Φερεντίνο

Επίσημα ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι την καινούργια σεζόν θα εντάξει καθημερινά στο πρόγραμμά του το Μονομάχο.

Ωστόσο, ο ΣΚΑΪ δεν αναφέρει ότι – όπως έχω αναφέρει πρώτα στο newsit.gr – στην παρουσίαση του Μονομάχου θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, αφού έως το τέλος της φετινής σεζόν παρουσιάζει το Deal στον ALPHA.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ επιστρέφει την επόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και υπόσχεται δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες.

Ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι, με εκατομμύρια fans εντός και εκτός τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο που βασίζεται στο format “1 vs 100” της εταιρείας Banijay Rights και έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Μήπως είσαι εσύ αυτός που μπορεί να αναμετρηθεί μέχρι τέλους με 100 αντιπάλους σε μια καθημερινή μονομαχία γνώσεων;

1 Μονομάχος, 100 αντίπαλοι, 1 μεγάλο έπαθλο έως 100.000 ευρώ!

Ένας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται «The Mob». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σε εκείνον αλλά και στους 100.

Αν ο Μονομάχος ή κάποιο μέλος του Mob δώσει λάθος απάντηση, αποκλείεται από το παιχνίδι. Όσα περισσότερα μέλη του Mob αποκλείσει ο Μονομάχος, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει. Στόχος είναι ο «παίκτης – Μονομάχος» να αποκλείσει κάθε μέλος του «Mob» και να μείνει μοναδικός νικητής, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ ή το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταφέρει!

Όταν ο «παίκτης – Μονομάχος» ολοκληρώσει τη διεκδίκησή του απέναντι στο «Mob» εκτοπίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους, ένας από τους 100 παίρνει τη θέση του και χρίζεται ο επόμενος Μονομάχος».

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και περιμένουν τους επίδοξους «Μονομάχους», στον ΣΚΑΪ για να διεκδικήσουν το έπαθλο που μπορεί να φτάσει έως 100.000 ευρώ. Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μέσα Ιουλίου που ο Χρήστος Φερεντίνος θα έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον ALPHA και θα ανακοινωθεί επίσημα από τον ΣΚΑΪ ότι θα βρίσκεται στο «τιμόνι» του τηλεπαιχνιδιού.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις