Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη – Πρεμιέρα για το «Καλημέρα Ελλάδα»

Η επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη – Πρεμιέρα για το «Καλημέρα Ελλάδα»

Θα βρεθεί για ακόμα μία σεζόν στις επάλξεις της ενημέρωσης και όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα ξεκινήσει… παράλληλα με τη σχολική χρονιά. Όταν λοιπόν δάσκαλοι και καθηγητές θα πιάσουν δουλειά ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές από το δικό του πόστο.

Φέτος ο Γιώργος Παπαδάκης συμπληρώνει 30 χρόνια που λέει «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 και όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού: “Εδώ και 30 χρόνια, ξεκινάμε μαζί τα πρωινά! Ο Γιώργος Παπαδάκης θα πει την πρώτη «καλημέρα» για φέτος στις 7 Σεπτεμβρίου, στις 6 το πρωί. Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται πάλι στους δέκτες μας μαζί με την πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Στα 30 χρόνια μετάδοσής του, το «Καλημέρα Ελλάδα» έχει δώσει δυναμικό παρών στα μεγάλα γεγονότα και έχει παρέμβει αποτελεσματικά στα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία. Με ρεπορτάζ και ειδήσεις από όλες τις γωνιές της χώρας, ο Γιώργος Παπαδάκης – έχοντας στο πλευρό του μια εξαιρετική δημοσιογραφική ομάδα – βρίσκεται καθημερινά, κοντά στον Έλληνα πολίτη. 

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με την εγκυρότητα, το χιούμορ και την αμεσότητά του,  κέρδισε δικαίως όχι μόνο την πρωτιά στη μάχη της ενημέρωσης αλλά και την πρώτη θέση στην καρδιά και τη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού.  

Η δημοφιλής ενημερωτική εκπομπή, ανανεωμένη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, σε μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική για όλους μας, θα είναι εδώ για  να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για είμαστε ενημερωμένοι πολίτες.”

Δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη αυτή τη σεζόν θα είναι στο στούντιο οι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Χρύσα Φώσκολου, Δημήτρης Χριστούλιας.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχουν η Άννυ Ζιώγα κι ο Αντώνης Παπαδάκης, ενώ τη δημοσιογραφική ομάδα απαρτίζουν οι: Άρης Σαλβάνος, Χριστίνα Τσιόκρη, Λάζος Μαντικός, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου (Θεσσαλονίκη).

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στις 06:00, λοιπόν ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» ξεκινά να λέει «Καλημέρα Ελλάδα» δίνοντας ξανά τη μάχη της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως βεβαίως…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις