Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ΕΡΤ ανοίγει πύλη για τον απόδημο ελληνισμό

Η ΕΡΤ ανοίγει πύλη για τον απόδημο ελληνισμό

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ θα δώσει σύντομα η δημόσια τηλεόραση μέσα από τις υπηρεσίες της ψηφιακής της πλατφόρμας, του ΕΡΤFLIX.

Όπως ανακοινώθηκε σε τηλε-συνάντηση της διοίκησης της ΕΡΤ με δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ σύντομα θα «γεννηθεί» ειδικό application με τίτλο «ΕΡΤFLIX Kosmos», από το οποίο θα μπορούν  οι χρήστες «έξυπνων» συσκευών σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που έχει ανέβει στο μπουκέτο του ΕΡΤFLIX και μπορεί να προβληθεί στο εξωτερικό. Με τον τρόπο αυτό όμως η διοίκηση της ΕΡΤ θα δώσει τη δυνατότητα στους έλληνες ανά τον κόσμο να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα εγχώριας κυρίως παραγωγής, όποια ώρα επιθυμούν… ανεξάρτητα από την ώρα που είναι… όπου ζουν. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι σκοπός της ΕΡΤ είναι οι εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας να υποτιτλίζονται τουλάχιστον στην αγγλική ώστε να μπορούν οι ελληνικής καταγωγής τηλεθεατές που δεν γνωρίζουν όμως καλά τη γλώσσα μας να τις παρακολουθήσουν ακούγοντας τη «μητρική» τους γλώσσα.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο η ΕΡΤ ανοίγει μία πύλη για τους απόδημους έλληνες ώστε να παρακολουθούν παραγωγές της δημόσιας τηλεόρασης ό,τι ώρα το επιθυμούν και όσο μακριά κι αν βρίσκονται…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις