Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η γη της ελιάς: Στα γυρίσματα της καινούργιας σειράς του MEGA (pics)

Η γη της ελιάς: Στα γυρίσματα της καινούργιας σειράς του MEGA (pics)

Τρεις δημιουργοί επιτυχιών. Τρεις σπουδαίες πρωταγωνίστριες. Δικαιολογημένα λοιπόν εκτιμάται ότι το αποτέλεσμα θα είναι MEGA!

Έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο newsit.gr ότι την επόμενη σεζόν το MEGA θα προβάλλει την καινούργια καθημερινή σειρά της τριάδας πολλών τηλεοπτικών επιτυχιών, των Αντρέα Γεωργίου – Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου.

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δραματικής σειράς που έχει πλούσιο και σημαντικό καστ, αφού πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Μάξιμος Μουμούρης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Στέλα Φυρογένη.

Ιδιαίτερη αναφορά όμως πρέπει να κάνουμε στους Νίκο Γαλανό, Γιώργο Παρτσαλάκη και Στέφανο Κυριακίδη, όπως και στις Μάρω Κοντού, Άντζελα Γκερέκου και Λυδία Κονιόρδου που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μετά από πολλά χρόνια, καθώς η τελευταία εμφάνισή της ήταν στην ΕΡΤ, το 1989!

Το σαββατοκύριακο μάλιστα έγιναν γυρίσματα στο τηλεοπτικό «σπίτι» της Μάρως Κοντού και όπως μπορείτε να δείτε στη backstage φωτογραφία οι τρεις Κυρίες δεν έχασαν στιγμή το κέφι τους.

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο λοιπόν «Η γη της ελιάς» σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου και με ένα… ζηλευτό καστ, θα είναι καθημερινά στον αέρα του MEGA και αναμένεται να κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις