Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Κλινική ανοίγει επίσημα στον ΑΝΤ1

Η Κλινική ανοίγει επίσημα στον ΑΝΤ1

Τι σημασία έχει αν είμαστε λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν και τα κανάλια είναι έτοιμα να φορέσουν τα καλοκαιρινά τους προγράμματα;

Ο σκληρός ανταγωνισμός ανάμεσα στα κανάλια δεν δίνει πολλά περιθώρια για να καταθέσουν εύκολα τα προγράμματά τους, ενώ η καλοκαιρινή περίοδος μπορεί να είναι κατάλληλη για να δοκιμαστεί η δυναμική ορισμένων ώστε να αποφασιστεί αν θα συνεχίσουν και την καινούργια σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο ΑΝΤ1, όπως πρώτα είχα αναφέρει στο newsit.gr θα βγάλει τον επόμενο μήνα μία σειρά με ιατρικές υποθέσεις. Τίτλος της Η Κλινική και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σταθμού

«φέρνει σε πρώτο πλάνο όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε μία κλινική.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και κάθε επεισόδιο αφηγείται τρία διαφορετικά περιστατικά, τα οποία είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα.

Μία scripted reality σειρά, η οποία, μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. Εδώ, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα όλων να παρεμβάλλονται στην εξιστόρηση με τη βοήθεια ενός αφηγητή.

Στην ΚΛΙΝΙΚΗ, γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές δίνοντας καθημερινές μάχες με σωματικές, ψυχιατρικές, γενετικές αλλά και εξαιρετικά σπάνιες ασθένειες.

Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα της, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής.»

Το σενάριο, αλλά και τους διαλόγους της ΚΛΙΝΙΚΗΣ υπογράφουν απόφοιτοι της ΣΧΟΛΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ του ΑΝΤ1, τη σκηνοθεσία ο Αλέξανδρος Βερετέννικοβ και παίζουν με αλφαβητική σειρά, οι: Βασιλική Βλάχου, Πέτρος Ιωάννου, Γεράσιμος Κατσανέας, Φιλίππα Κουτούπα, Όλγα Κυπριώτου, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Λέμπερος, Εύη Μητσοπούλου, Βασίλης Πουλάκος, Έλενα Σαλαμπάση, Μάυ Χάνα, Απόστολος Χατζής.

Το ερχόμενο μήνα λοιπόν Η Κλινική ανοίγει στον ΑΝΤ1 και θα διαπιστωθεί αν έχει… γερά θεμέλια για να στεγάσει τηλεθεατές ή θα είναι τηλεοπτικά… ασθενής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις