Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε τους Αγρότες της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε τους Αγρότες της

Ετοιμάζεται να κάνει comeback με ένα concept που πριν μερικά χρόνια θα ήταν αδύνατο να φανταστούμε πως θα βρεθεί σε αυτή τη θέση. Διορθώνω: Ετοιμάζεται να κάνει comeback με ένα concept που πριν μερικά χρόνια θα ήταν αδύνατο να φανταστεί πως θα βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Αλλά, όπως είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ανά τους αιώνας, πενία τέχνας κατεργάζεται και στη συγκεκριμένη περίπτωση πενία ριάλιτι παρουσιάζει.

Είναι λοιπόν επίσημο ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα αναλάβει την παρουσίαση του «Αγρότη Μόνος Ψάχνει» που έχει ο ΣΚΑΪ και σκοπεύει να το βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν. Βέβαια θα μου πείτε ότι και πέρυσι το κανάλι του Φαλήρου είχε το συγκεκριμένο ριάλιτι με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη και τελικά το πάγωσε, αλλά τώρα το… ξεπαγώνουν για να το αναλάβει η «Κουίν Ντίνα».

Η προετοιμασία μάλιστα προχωρά κανονικά καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ήδη επιλεγεί οι 12 εργένηδες αγρότες που με τη βοήθεια της παρουσιάστριας θα αναζητούν το ιδανικό ταίρι τους. Αυτό τον καιρό μάλιστα γίνονται γυρίσματα στους τόπους κατοικιών των διαγωνιζομένων με σκοπό τον επόμενο μήνα να ξεκινήσουν κανονικά τα γυρίσματα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρά τω πλευρώ τους. Τελικά, η αλήθεια είναι πως θα κάνει comeback με ένα concept που ακόμα είναι αδύνατο να την φανταστούμε σε αυτή τη θέση…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις